|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera?
4.4.2011 21:41:54   
bunka83
Junija se prvič odpravljamo na dopust na Mali Lošinj. Dvojčka bosta takrat stara 11 mesecev, težavo imam predvsem pri izbiri sobe, saj moramo notri stlačit dve prenosne posteljice. Po slikah sodeč mi je bolj všeč hotel Vespera, ki ima sobo s pomožnim ležiščem, v kateri bomo pomojem kot sardine, druga varianta sta sobi s povezano steno, je pa cenovno kar draga...Hotel Aurora se mi ne zdi tako družinski kot Vespera, ima pa ponudbo suite, katera bi mogoče najbolj ustrezala...

Prosim za izkušnje v teh dveh hotelih...

_____________________________

Mars David & Jonatan - 31.7.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera?
5.4.2011 13:17:58   
anya.xy
Bunka83 mi smo tudi razmišljali o Lošinju naša2 bosta stara približno leto, prva ovira za v hotel nama je že bila ko bi bili vsi v eni sobi, pa če greta mala2 spat moraš bit v tistih par kvadartah, sem gledala da ima Vespera familiy sobo, ki pa je kot ti praviš kr draga.
Jaz sem bila drugače pred 3 leti v Vesperi še pred prenovo, tiste posamezne spbe so res male, si ne predstavljam da bi morala not še dat 2 prenosni postelji, če pa gledam iz drugega vidika pa je na Lošinju res fajn klima, in komaj čakam da bosta mala2 malo večja bomo šli tudi tja, za zdaj pa še mislim da sta premala


_____________________________

Jaka in Miha - 05.07.2010

Če imaš enega otroka si starš, če imaš dva, si sodnik. David Frost

(odgovor članu bunka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera?
5.4.2011 23:01:45   
tinica
Definitivno Vesper (smo bili lani z 5 letnim otrokom) - za otroke je zakon, v Auroro hodijo predvsem starejši ljudje.

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu anya.xy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera?
16.5.2011 10:48:07   
alany
Če še berete o Lošinju. Bili smo v Aurori prek Kompasa. Gospa je zagotovila nekaj stopnic do plaže, a jih je bilo mali milion, mi pa s 4-mesečnikom in košem (voziček) ter 2 in polletnikom. Bili smo v medetaži, kjer ni dvigala, tako da smo vedno morali ročno prenašati ne tako lahek voziček. Sicer pa je hrana je odlična, raznovrtsna, sobi dovolj veliki, osebje prijazno, klima res enkratna. Plaža pod hotelom prodnata. Priporočala bi Vespero, ki je prav tako družinski hotel, in je precej precej bolj enostavno do sprehajalne poti in plaže, ki je prav tako prodnata. To je moje mnenje. Bili smo na začetku junija, temperatura ravno pravšnja, le morje na začetku hlednejše.

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera?
23.5.2011 13:57:19   
anadami
Nevem ali je to vprašanje še aktualno, ampak mi smo bili lani s 3 mesečnim otrokom v družinskem hotelu Vespera...in naša izkušnja...nikoli več...sobe premale (pa smo imeli sobo z dodatnim ležiščem), v sobah ena omara, brez polic, stvari nimaš popolnoma nikamor dat(razen na balkon), kopalnica mala, medetaže brez dvigala, za cel hotel, ki je mimigrede ogromen, dva dvigala, od tega v enega gresta le voziček in dve zelo suhi osebi, klima zelo zelo zelo na hladno, do mesta daleč, po hribih in stopnicah, za vozičke absolutno neprimerno...edini plus tega hotela je pa HRANA, ki pa je naravnost božanska!!!! Je pa res, da je ogromno sence, vendar tam kjer je senca je plaža skalnata in za male otroke neprimerna, tam pa kje sta dva mala, ampak res mala, zaliva, pa je GUŽVA!!!

Bi pa povdarila, da je to naša izkušnja hotela, ker smo bili s tako malim otrokom...če bi bili z večjimi, se nam najbrž ne bi zdelo tako slabo. Sam hotel je drugače zelo lep in nimamo nobenih pripomb, le za družine z majhnimi otroki se nam ni zdel najbolj primeren.  

(odgovor članu alany)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mali Lošinj - hotel Aurora ali Vespera?
23.5.2011 15:26:12   
anya.xy
Ana dami zaradi tega se mi nismo odločili za Vespero letos, mogoče v prihodnosti, mislim da sem nekje videla da so prav družinske sobe, v bistvu 2 sobi pregrajeni s harmoniko vratami, pa vseeno bi morali letost tovorit 2 prenosni postelji zraven, ker še nista dosti velika za pograd, za ostale sobe enojne pa so res fejst male, na žalost


_____________________________

Jaka in Miha - 05.07.2010

Če imaš enega otroka si starš, če imaš dva, si sodnik. David Frost

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)


Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!