|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malce zleht vprasanje, ampak vseeno resno..
29.7.2005 21:22:19   
Seven*
Upam, da ne boste jezne na mene, ker bom nekaj vprasala.. Ze od nekdaj me zanima kako izgleda, ko pride moski oddat seme. A je res tako kot v filmu? Pac razne revije pa to? A je moskim ful nerodno? Saj lahko anonimno napisete, ce vam je nerodno.. Firbec pac..

Zelim vam cimprejsnji uspeh pri pikicah!!! :rozica::rozica::rozica::
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.7.2005 21:34:52   
Sulfinija
Ups,to je pa super vprašanje.Ha najbolje bi blo,da bi ti odgovorili kaki moški in ne me babnce.
No moj je meni rekel naredijo svojo nalogo v kabini,kjer se me pripravljamo za uz in tam vrtejo neko muziko,pa neke malo revije,....In to je to.Pa še to eni rabijo dolgo,da ne pridejo ven iz kabine,eni pa so kar hitro zunaj.Meni se včasih zdi prav smešno kkao grejo en za drugim kot četica v vrsti.
Pa za naše pikice se je splača mal potrudit in kaj čudnega narest.

LP Mojca

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2005 21:41:28   
Seven*
Seveda, saj gre v koncni fazi za nase telo in za cisto naravne zadeve.. Za pikice se pa splaca res marsikaj narest..

Vas kar obcudujem!! :rozica::rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2005 21:42:04   
lutka
res je vse skupaj mal hecno. Mojega so v Celju poslali v eno kopalnico, brez kake muzike ali revij :zmeden:.

je pa potem prišla sestra k meni in mi je rekla da lahko grem zraven njega :ups:, ampak je moj kar sam "zrihtal" :bravo::bravo:

lp:rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2005 21:49:09   
GoYa
Kakšen film neki. Pri Rešu tudi revij ni (vsaj v PO ne). Navaden (no, malo bolj prostoren) WC. Partnerka mu gre pa lahko pomagat, če mu samemu ne gre.

A jim je neredno? Ja, lih fajn jim ni, ko pridejo ven iz tistga wcja, v čakalnici pa nekaj ljudi čaka in vsi vanj gledajo. Čeprav smo tam vsi iz istega razloga, tako da ni razloga za nerodnost.

Mogoče bo pa kakšen moški še napisal, kako to zgleda, sam dvomim, da se tu potikajo takšni.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2005 21:53:57   
lutka
ja saj,glede na to ,da je vedno več parov s takšnimi problemi bi lahko bilo to malo bolj porihtano.

Ne pa da te dajo v neko luknjo v kleti,ki ni ničemer podobna.......vsaj tako je blo v Celju.:(

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2005 21:56:25   
baguSka
jst sm tud slišala da jih kr na WC pošiljajo :zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2005 21:58:21   
Kalina
Moj :love: gre zdej v sredo...cist mu je bad :zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2005 22:01:41   
Suana
tudi jaz ti moram nekaj povedat nato temo:)
ko je imel moj spermiogram je bil v ambulanti ko bubica!!!ni gledal ne levo in ne desno!ko pa je moral iti noter pa taki gas da sem mislila da bo še stol zraven neso.a glej moj predragi je bil prvi veni se mi je zdelo da ne bo nič pa je rekel da je že konec.mater je bil hitro veni.toda mislim da jim je na začetku precej nerodno toda tam so moški z istim razlogom pa jim kasneje sramežljivost mine.moj je rekel da imajo notri neke revije in muzika igra.
lp suzana:rozica::rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2005 10:26:04   
andreas
ojla!
Tudi moški beremo te strani samo zelo malo jih aktivno sodeluje. Sam sem imel spermiogram pred dvema mesecema, sedaj pa ga imam spet v torek. Hodim k Rešu v Dravlje. Prvi pregled se mi je zdel mal zoprn, samo ko veš zakaj greš, ti je lažje. Greš na malo večji WC in oddaš spermo v lonček. Ni pa noter nobenih revij ali muzike. Kar se erotike tiče visi na steni samo običajni koledar z lepoticami (kakor za koga). Pri oddaji semena ti lahko pomaga tudi partnerka. V glavnem domišljija naredi svoje. Je pa težko nekaj na silo. Pri dohtarju ni še noben užival, pa če tudi ti močno pride. Težko se sprostiš. Pa tudi pogledi ko prideš ven s tistim lončkom v čakalnico niso glih najbolj prijetni. Čeprav smo tam vsi z enakimi željami. V končni fazi pa: oddaja semena je še najbolj enostavno od vseh pregledov, ki jih mora dati skoz ženska. Lep pozdrav!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2005 11:13:30   
pipi1
Tu fant od PIPI 1... To zgleda nekako takole: ko stopiš v sprejemmno pisarno , ti ena zelo privlačna sestra poda napotke kako in kaj storiti. Sestre so res prave mačke, tako da jaz že vzburjen stopim v kabno 1,2, ali 3. Tam te pričaka cel kup trdo erotičnih revij in potem opraviš svoje delo. Mislim da tvojemu partnerju to ne bi smelo povzročati težav, saj je verjetno to počel že v puberteti, tako da je verjetno tega vajen. Sicer pa greš lahko zraven in mu pomagaš. Meni je prvič pomagala kar sestra. :angel: :)-:)-:)-:)-:)-:)- Želim vama vso srečo.

PS. Pazi da po končanem delu ne bo polil vsebine... :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2005 11:41:18   
GoYa
:bravo: za fante, ki tudi spremljajo te strani in za pogumna dva, ki sta se oglasila

Drugače se popolnoma strinjam s tabo, andreas. Oddaja semena je resnično NAJBOLJ ENOSTAVNA zadeva od vseh pregledov, ki jih mora dati skozi še ženska in bog ne daj potem še postopkov OBMP. Tu govorim sedaj samo o fizični bolečini.

Fant od pipi1, a tebi je pa kar sestra pomagala :zmeden2::zmeden2:

No, v PO ni sester, tako da mojga moža Reš in moj G nista mogla prav vzburit, ko sta mu dala lonček v roke in ga usmerila v "sobico", tako da je mogu kar svojo domišljijo uporabit :)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2005 17:54:06   
tinkamiška
Fant od Pipi1:)-, v Celju je bla sicer ena sestra, ampak močno dvomim, da bi hotela pomagat;)

Je blo tko kot je opisal andreas.

Pa-pa

Tinka

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?