|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malce neobičajni znaki
29.12.2006 19:38:39   
katipi
Dekleta! Kakšnih deset dni nazaj mi je baby check mini pokazal user posted image ! To je moja tretja nosečnost. Test, ki je pokazal črtici, sem naredila dva dni po pričakovani M. Test, ki sem ga naredila dva dni pred pričakovano M, pa je bil še negativen. Na prvi pregled sem naročena šele po dopolnjenem desetem tednu, kar se mi zdi še takoooo dalečuser posted image ... Zanimivo pa je, da kakšnih običajnih znakov nisem imela, se mi je pa popolnoma zamašilo levo uho in peklo me je, ko sem šla lulat! Še preden sem vedela, da sem noseča, sem bila pri osebni zdravnici, ker sem mislila, da imam vnetje, pa se na vodi ni videlo nobenih vnetnih sprememb. Vsem, ki že čakate na januarsko ovulacijo, iz srca želim user posted image user posted image !!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malce neobičajni znaki
29.12.2006 20:58:51   
Fargesia
IZ SRCA TI ČESTITAM!user posted image madonca, je pa lep tale december, a ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2006 21:01:31   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  čestitam za tretjega user posted image

zdravo, mirno in lepo user posted image

tosja user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2006 21:30:01   
Ninica
čestitke!!!user posted image user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2006 22:16:17   
nejka7
user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image Želim ti zdravouser posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2006 0:23:56   
katipi
Vsem najlepša hvala, res ste prijazne! Upam, da bo vse ok in da mi bo uspelo, za vas pa bom še vedno stiskala pesti. Ne obupajte, saj sem jaz imela prvega pri 30, drugega pa pri 34 letih. Vse vas čakajo user posted image user posted image , samo vztrajajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu nejka7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2006 17:16:41   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke tudi od mene,ter lepo in zravo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.12.2006 8:37:03   
Pandica
Iskrene čestitke in zdravo user posted image  ti želim tudi jaz

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2007 7:49:27   
bodoča
Čestitke še za tretjega sončeka in vse naj naj user posted image  user posted image  user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2007 13:27:07   
**NiNa**
katipi, ČESTITKE za tvoji user posted image user posted image  in user posted image . Želim ti mirno in lepo user posted image , pa vse tri zdrave otročke.

V tem ciklu sem tudi jaz imela enake znake kot ti, sem si pa naredila krvni test in pogledala vodo (delam v laboratoriju) pa zal nisem bila noseča. BO pa bondovo leto 007, moje leto user posted image .
Srečno tebi in vsem tvojim
nina

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2007 16:04:16   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2007 21:12:08   
katipi
Najlepša hvala za lepe želje ! Moram pa vam povedati, da sem zaradi velike konstantne utrujenosti in slabosti obiskala dežurno G in ugotovila je, da nosim dvojčka! Si predstavljate, kako sem bila presenečena!? Še sama ne vem, kako bom... Malo me skrbi, če bo sploh vse ok.  .. Upam na najboljšeuser posted image ... Vsem vam pa želim tako težko pričakovani user posted image user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2007 21:58:06   
cuma
Oooo katipi, čestitam!!!user posted image  Želim ti lepo nosečnost in zdrava user posted image user posted image !

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2007 9:46:33   
**NiNa**
ooo katipi,
to je pa lepo- dvojna sreča user posted image , kar brez skrbi, boš videla, da boste vse lepo izpeljali. Mami drži se, bomo vse mislile nate!!
nina

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2007 12:34:59   
Kuba
Zanimivi simptomi katipi! Srečno user posted image  in zdravo user posted image  ti želim!!!  

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2007 14:47:45   
tonja
Vau! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojne čestitke, dvojne želje, da bi vse potekalo BP.

Lepo user posted image  in zdrava user posted image  user posted image !!!!!

Ena user posted image za srečo!!!!!!!!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2007 16:15:13   
mehurčica
Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2007 8:26:03   
MP30
Bravo! Veliko sreče in veselja.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.1.2007 16:53:43   
soni
čestitam in srečno nosečnost!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2007 21:07:31   
nejčica1
ČESTITAM IN LEPO user posted image , PA ZDRAVOuser posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.1.2007 0:05:02   
pot
katipi, čestitke za dvojno srečo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.1.2007 0:08:41   
upica
Katipi,
vse najlepše in brezskrbno user posted image  ter zdravauser posted image user posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.1.2007 22:14:48   
katipi
Najlepša hvala vsem! Zlate ste... Danes sem imela pregled pri G in zaenkrat je vse ok. Držim pesti za vse, ki čakateuser posted image user posted image  in za vse, ki ste že user posted image !

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?