Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 18.1.2011 6:07:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
Hey borcipod... ... Drugače pa ... ganljiv članek
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 18.1.2011 19:00:41
|
|
|
|
Colt
|
Temu jaz rečem vrhunski članek iz prve roke! Poznam vso helikoptersko ekipo, s Tilnom B (ki je v tem zapisu kot kopilot) sem velikokrat letel jadralno. Miklavž pa je razred zase. Res odličen zapis, to so stvari ki ponavadi navadnim ljudem niso preveč blizu. G
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 18.1.2011 19:26:42
|
|
|
|
katjes
|
Zgodba, napeta kot elastika! Super je in fantje tudi!
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 18.1.2011 20:33:37
|
|
|
|
Colt
|
Omenjeni poveljnik heli posadke, kapetan Miklavž je sin Neže Škofič Maurer in brat od klovnese Mike Make (Rdeči noski itd...) Je pa sveže pečen penzionist :D
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 18.1.2011 23:16:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem imela kar kurjo polt ko sem to brala. Bravo, bravo!!!
|
|
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 19.1.2011 11:05:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
Kapo dol, fantje!
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 19.1.2011 11:58:24
|
|
|
|
Dadi
|
Veličino človeka spoznaš po njegovih delih. Bravo vsej ekipi.
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 19.1.2011 13:15:10
|
|
|
|
kalbo
|
To, kar se gredo ti ljudje je nekaj tako plemenitega, da mi v bistvu zmanjka besed, ki bi to lahko opisale. Že prejšnji sestavek, ki ga je spisal ta pilot je bil hud, pa je v bistvu reševal norce, tukaj, ko rešijo nič krivo deklico, ki je komaj zaćela živeti je pa to sploh nekaj hudega. Še danes imam pred očmi reševalca, ki je nesel mojo malo v rešilca, tako skrbno, tako mirno....iz dna srca sem mu bil hvaležen, kako morajo šele čutiti starši te deklice do ekipe, ki je tvegala vse, da jo je rešila.
|
|
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 19.1.2011 13:17:14
|
|
|
|
podjetnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Kapo dol, fantje! Res, kapo dol
|
|
|
|
RE: Mala Anja ali Reševanje na Kriški gori 19.1.2011 13:54:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
Copy-paste/am: Uroš (tehnik) odgovori: »Ja, pa dajmo probat, več kot razbit se ne mormo...« Tilen (kopilot) pravi: »Ja, bomo probali, bo pač še ena izkušnja več v življenju; če preživimo, bomo pisali izjave, če pa ne, pa ****t' ga...« tole vse pove. Res kapo dol.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2011 21:36:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?