|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mala šola za pse
6.3.2006 22:37:29   
Anonimen
Kako to zgleda, kakšnim psom je namenjena (samo pasemskim user posted image ), koliko stane, za koliko stare kužke?
Pa je to samo v večjih krajih ali to organizirajo vsa kinološka društva?
Je zelo priporočljiva?
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mala šola za pse
7.3.2006 6:45:53   
CUKRČEK
Namenjena je VSEM psom, katere hočeš s pomočjo naučiti poslušnosti. Mi imamo bernskega planšarja in smo tudi obiskovali malo šolo. Je bil pa takrat star nekje pol leta. V bistvu je anjbolje, da gre  šolo čim mlajši....stari psi imajo že svoje fore, ki jim jih je težko "zbit" iz glave. Gre pa v mali šoli predvsem za osnovno poslušnost psa...kakšen mora bit pristop lastnika...

Pri nas v bližini je pasja šola Ognjena in tam smo hodili. Kaj imate pa na vašem koncu pa ne vem. Malo se pozanimaj.

Mislim da je ta šola nas stala 35 000 sit.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 7.3.2006 6:46:53 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 15:01:48   
Anonimen
Je priporocljiva, da se pes med drugim tut mal socializira pa lastnik dobi vsaj mal predstave kaj in kako z njim delat. Kje soorganizirane sole je poopolnoma odvisno le od kinoloskega drustva. V Lj imamo kar nekaj sol.

Fajn je, da gre pesek cimmlajsi tja, pr nas na Iliriji smo zaceli s 4m. Je pa tecaj, ki je trajal od septembra do decembra (vmes je odpadlo nekaj zarad slabega vremena) stal 35.000 sit.

Poisci kinolosko drustvo v svojem kraju ali okolici, pa povprasaj glede sole. Moral pa bi tudi veterinar znat kaj povedat.

Kako tam zgleda je odvisno od sole. Jaz sem hodila v KD Krim in zdaj v KD Ilirija (v Krim s sosedo, Ilirija z Luno). Tam je bila ograda, vmes se je pse tut spustilo, da so se mal znoreli, medtem ko tega tu nismo poceli (je se parkur za agility zraven). Navadno sta tudi dva vaditeljici (pri nas nas je bilo cca 20). Ko smo tja prisli, nam je dalal navodila, zaceli smo s preprostimi vajami, razporejenimi po parkurju, potem podaljsevali cas itd. Potem kasneje so sledila srecanja s kuzki ... itd.

Mi smo delali vaje: prostor, sedi, glej me, poleg, pocaka na prostoru sedi/prostor, odpoklic, v krogu smo hodili, igra (spusti, prinesi) .. pa konec se mi zdi.

Nam se ni najbolj obnesla, ker smo manjkale 1m vmes in se je poznalo, doma pa ni nihce vadil z njouser posted image  Je pa od zacetka bila najbolj prinda v dekoncentriranju 'sosolcev'user posted image , preden je zbolela pa nama je slo full dobro. Spomladi greva pa mogoce probat agility :)

Lp, Riba

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2006 9:57:46   
pascalina
mala sola za pse je za vse kuzke (pasemske in za mesančke). je priporočljivo da je čim mlajši ker je takrat še ubogljiv in poslušen. se pa tud v nekaterih drustvih ukvarjajo z prevzgojitvijo psov, ki so starejši in ne ubogajo. tako da malo pokliči po društvih pa se pozanimaj. lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?