Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mal pomoči oz. predlogov 1.4.2009 8:17:36
|
|
|
|
CatJa
|
A avta pa ne bi imel mogoče? Kak novejši model. Zmeri prav pride
|
|
RE: Mal pomoči oz. predlogov 1.4.2009 8:23:38
|
|
|
|
naja17
|
Oooo CatJa, bi bi, nekej za 250 tisočakov Najbolš, da mu vplačam kak loto listek, a Zanj je res obupno kupovat, ker vsa ta tehnika in te pi****** so tuk drage, pa še on se na vse to spozna, da mu lih nekega krafla ne morem kupit...
|
|
|
|
RE: Mal pomoči oz. predlogov 1.4.2009 8:30:05
|
|
|
|
CatJa
|
Ja, evo, loto listek. Malenkost, ampak če pa zadane, bo pa
|
|
RE: Mal pomoči oz. predlogov 1.4.2009 13:31:13
|
|
|
|
Luni
|
Jaz se nisem obremenjevala za njegovih 40. Pripravili smo mu majhno presenečenje že zjutraj, vsak s svojim darilcem, drobno pozornostjo, aranžirano (največ je bila osebna tehtnica ), pa mami je sestavila pesmico na Naša četica koraka , pa otroci so vsak eno stvar naredili. Po kosilu je dobil pa še prelepo tortico. In to je bilo vse, pa je bil ravno tako srečen, če ne še bolj, kot da bi dobil drago darilo.
|
RE: Mal pomoči oz. predlogov 1.4.2009 13:35:11
|
|
|
|
muška
|
Ko je moj imel 40 ( pri 30 se še nisva poznala ) , je naredil eno fešto v lokalu. Jaz sem cel dan kuhala in pekla, tak da sem se skoraj sesedla zvečer. No, seveda mu nisem uspela kupit darila in ko sem mu voščila ful z slabo vestjo, ker mu nisem še nič kupila, je znorel , da kaj se grem, da naj pogledam okoli sebe kaj vse sem mu naredila in da je to največje in najlepše darilo kaj ga je dobil . Ma se mi je zdelo tak fajn .
|
|
|
|
RE: Mal pomoči oz. predlogov 1.4.2009 17:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zlata ribica.
|
|
|
|
RE: Mal pomoči oz. predlogov 1.4.2009 19:24:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
Poseksaj ga, kot ga v vseh 30 letih ni še nobena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?