Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa so budale.
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A mi lahko en pove kako lahko 14 mesečnega otroka oddajo v vrtec brez da bi vzgojiteljici povedali kako mu je ime in brez flaške Pa saj mora imeti nekaj podpisanega, recimo copate, pa bi tja pogledale, če so že pozabili, kako mu je ime. Flaša pa ni nujna, da jo sploh ima, naš je nikoli ni imel, morda tudi tale pije iz kozarca.
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:34:01
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A mi lahko en pove kako lahko 14 mesečnega otroka oddajo v vrtec brez da bi vzgojiteljici povedali kako mu je ime in brez flaške Pa saj mora imeti nekaj podpisanega, recimo copate, pa bi tja pogledale, če so že pozabili, kako mu je ime. Flaša pa ni nujna, da jo sploh ima, naš je nikoli ni imel, morda tudi tale pije iz kozarca. Saj pa je otrok vpisan v vrtec!A ni?Pa kaj niso bili na uvajanju z njim.Butasto od staršev res....
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:36:44
|
|
|
|
puncica
|
Sej se je men tud mal idiotsk zdel kako ne vedo imena, pol so pa se sam spogledovale baje pa noben ni vedel kako mu je ime. Mogoče pa ni imel podpisanih copat, če so mu pozabl flašo dat zraven, kdo mu bo še copate podpisoval. Po kozarcu pa ni znal pit, tako da so pol z žličko probale. Še vedno se mi pa zdi da so tile starši čudno glupi. Sicer ne vem al so ga že uvajal al ne, sam če bi ga bi verjetno vzgojiteljice že vedele kako mu je ime tako da predvidevam da je danes prvi dan tam.
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, kakšno norišnico imajo danes v jaslih, mi ni nič čudnega, je kdo pozabil otrokovo ime...ali pa flašo doma...Bodo že.
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:39:22
|
|
|
|
puncica
|
Pa al bina a se ti res ne zdi to čudno, men se je malček po telefonu zasmilil Že itak sem čist v stresu zarad našega pol pa še to doživiš. JAO in ja seveda čez 1 teden se bodo že navadl upam
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa al bina a se ti res ne zdi to čudno, men se je malček po telefonu zasmilil Ne rečem, da ni čudno, se pa čisto z lahkoto zgodi, tako da prav nikogar tule v tej zgodbi ne morem obsojati. Kaj pa veš, mogoče je pa mamica samo odšibala iz sobe, da je ne bi malček videl, kako ji gre na jok Vse je možno, tudi to, da bom kdaj same na tem, da nas bodo drugi obsodili za "budalaste starše".
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:51:52
|
|
|
|
Marina_
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Pa al bina a se ti res ne zdi to čudno, men se je malček po telefonu zasmilil Ne rečem, da ni čudno, se pa čisto z lahkoto zgodi, tako da prav nikogar tule v tej zgodbi ne morem obsojati. Kaj pa veš, mogoče je pa mamica samo odšibala iz sobe, da je ne bi malček videl, kako ji gre na jok Vse je možno, tudi to, da bom kdaj same na tem, da nas bodo drugi obsodili za "budalaste starše". Ja ,po eni strani razumem,da je mamica ali očka ,ki je otroka pripeljal v vrtec kar odšibal ven,da otrok ne bi jokal.Ampak vzgojiteljice imajo (vsaj v našem vrtcu) 14 otrok-in vsi so novi!Kako naj za vsakega vedo ime Je res ,da je težko staršem ,ampak vsaj lažje bi bilo povedati otrokovo ime vzgojiteljici! No ,sedaj ,ko bo vzg.vedala ime ,ga po mojem nikoli ne bo pozabila. Vseeno pa pravim ,da bi si starši morali vzei vsaj toliko časa,da povedo otrokovo ime!To pa se mi ne zdi odgovorno!
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:52:29
|
|
|
|
Lunca1
|
To se mi zdi pa zelo čudno. Saj se moraš vsaj malo z vzgojiteljico pogovorit. No našo sem že enkrat čekirala in je menda vse ok, samo enkrat je rekla da gre domov. no zdaj smo zmenjeni da jo pridem iskat po kosilu. aja flaške pa tudi naša nima s sabo, res je pa, da je starejša.
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:55:01
|
|
|
|
dory
|
o fak...jst sem ze pri svojem mal komplicirala a ma vse s sabo, sla na "govorilne ure" ker sem hotla spoznat vzgojitelco in pomocnico, bla s tamalim gor, da so mal bols navezal stik in da sem vidla,da se pa zej res loh umaknem...matr ce bi bil pa manjsi, bi pa pomoje se bl komplicirala...da otroka tkole pustijo...matr kej tazga pa svet ni vidu....
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 10:58:45
|
|
|
|
*sanela*
|
Na prvi videz me je šokiralo! Pol pa kakor pravi Al bina, nevemo kaj stoji zadi te zgodbice, morda so starši povedali za ime pa ma otrok v torbi flašo, vzgojiteljice pa itak prvi dan nemorejo si zapomnit vseh imen. Kdo ve morda pa noben od staršev ni mogel dobiti fraj dan za upeljavo!
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 11:07:41
|
|
|
|
Raho
|
Da si vzgojiteljica ne more zapomniti 14 imen? Jaz v enem tednu vem imena vseh 100 dijakov, ki jih učim. Pa čudno, da vem imena večine otrok, ki sem jih do danes učila. Starše teh 14 otrok pa spoznaš že prej in če so bili prisotni vsi starši, razen od tega malčka, bi se ena lahko spomnila vsaj, kaj mu je ime. Če pa že tega ne, pa bi ena šla pogledat v osebne liste in bi takoj vedeli, kaj je otroku ime.
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 11:19:39
|
|
|
|
Špacka
|
Meni je to malo čudno saj ponavadi se vzgojiteljice že vnaprej pripravijo za vsakega novega otroka, imajo tudi spisek vseh otrok....jaz tudi nisem posebej povedala, ko sem jo prvič peljala v jasli, kako ji je ime, verjetno sem čudna
|
|
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 12:27:46
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka Meni je to malo čudno saj ponavadi se vzgojiteljice že vnaprej pripravijo za vsakega novega otroka, imajo tudi spisek vseh otrok....jaz tudi nisem posebej povedala, ko sem jo prvič peljala v jasli, kako ji je ime, verjetno sem čudna pa si ga tam pustila in odvirhala ven? No men je to mal mim, pa če tud je sam zašibala ven, itak moraš otroka dat v roke vzgojiteljici, po moje so tega otroka kr na tla postavl, ker mi je čudno, ker vzgojiteljica vedno vpraša kako ti je pa ime, pa če otrok ne pove potem verjetno starši vprašajo. No ne vem men se zdijo tile starši čudni, da otroka dajo v vrtec pa ga tam pustijo pa če tud nimajo varstva, pol bi vsaj vzgojiteljici to povedal, da pač ni nobenga in da bo otrok sam, da bi bile potem na njega pozorne tako pa vzgojiteljice niso imele pojma kdo je sploh tale otrok. Sicer pa tud jaz ne vem cele zgodbe le zasmilil se mi je malček in še vedno se mi zdi vse skupaj čudno.
|
|
RE: Malčka pustijo samega brez imena in flašk... 3.9.2007 12:28:08
|
|
|
|
srki
|
Budale, kaj naj drugega rečem. Pa kako moraš biti tak, otrok se ti smili že tako ali tako, ker ga pustiš, da ga pa pustiš, brez da poveš, kdo je, od kje je in da ne pustiš ne dude, ne flaše, ničesar, je pa res poden od podna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?