|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malček zaročarana
15.11.2004 20:17:26   
anajmad
Danes sem bila v LJ na UZ pri dr.Ribičevi,zaradi miomov.Upala se,da mi bo dala termin operacije čez en mesec,tako pa:(komaj po Novem letu.Res me je kar malo streslo.Odgovor pa je bil,da bolnica nima denarja in da do Novega leta samo urgentne primere,takšne kot sem pa jaz pa potem.
Sem pa kar hudo zelo žalostna:(:(:(,ker bo jutri 3 mesece odkar se je moj Vid rodil in potem čez dva dni šel k:angel::angel::angel:spomini zelo bolijo.Šla sem tudi v Park zvončkov ,njegovim prijateljem prižgati svečko.:angel:
Upam,da vas nisem preveč zamorila.pa še nekaj smrkam,tako da se mi je res vse nabralo.saj jutri bo boljši dan:).
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Malček zaročarana
15.11.2004 20:46:28   
cmokec
Draga Anajmad,
sem se prav mogla registrirat, da ti povem, da se mi je ob branju zarosilo oko. Vem, da te ne bom potolažila, nihče te ne more. Tudi razumeti te verjetno ne morem, take žalosti se ne da. Bom pa neizmerno vesela, če se boš vsaj malo nasmehnila ob naslednji misli: Angelčki so v nebesih zaradi ljudi in ne zaradi angelčkov. Obljubim ti, da sem bom jutri zjutraj zazrla v nebo in čestitala tvojemu Angelčku za rojstni dan. Nisi sama,...

Cmokec

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Malček zaročarana
15.11.2004 20:54:28   
PeterPan
Anajmad,
nisem imela poguma, da bi ti napisala karkoli, saj te besede ne morejo potolažiti.
Pridružujem se "Cmokcu",.
Vidiš, ostajam brez besed.
Ni tolažba, vendar nisi sama, vem, da je zelo hudo, prebrodit boš mogla to izgubo čisto sama, in ko boš pripravljena se sprijazniti s tem, da tvojega srčka ni več, takrat se bo to zgodilo in lažje boš zadihala, čeprav vedno z grenkim priokusom.
Želim ti, da bi čimprej dočakala :modri::roza: in življenje bo takoj lepše in lažje.
Čao:sloncek:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Malček zaročarana
15.11.2004 21:03:13   
Anitka
Draga Anajmad!

Hudo mi je ob prebiranju tvoje zgodbe in res ne vem kako naj te potolažim. Mislim, da je Cmokec lepo napisala in se pridružujem njenim besedam. Verjamem pa, da tvoj :angel: spremlja vsak tvoj korak in ti bo kmalu poslal prijateljčka na Zemljo.

Želim ti, da v tvoje življenje kmalu pokuka sonce sreče:):):) in da se bosta črtici kmalu obe obarvali!

Pa srečno,

Anitka:metulj:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Malček zaročarana
15.11.2004 23:25:23   
ZARA
ojla anajmad...se te spomnim,ko si pred casom pisala o tvojem detku Vidu ...mislm,da je bil naslov nedonosencki,al kako ze :ups:...ma... prespi lepo jutri bo nov dan, pa na vse bos gledala drugace...

lahko nocko:rozica:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?