|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Makrokranija
16.5.2007 12:40:05   
Samoyedka
Mah, včerajšnji dan je bil za en druser posted image Smo imeli s škratom posvetovalnico pri devetih mesecih in mu izmerijo glavico (pa stehtajo, zmerijo višino), nakar pediatrinja vnese dobljene številke v razpredelnico in začne zmajevati z glavo- po višini je ravno na spodnji meji za svojo starost, obseg glavice ima pa 2 cm nad najvišjo "normalno" vrednostjo user posted image Tudi sprednja mečava je še zelo odprta, torej mu bo glavica še dosti rasla. Poslala nas je v razvojno ambulanto, kjer smo dobili datum konec maja. Nisem paničar in kolikor sem brala po netu, to sploh ni nujno kaj groznega, ampak rabim malo tolažbe- a je katera imela podobne težave? Itak sem vedela, da so tiste moje vodene koze med nosečnostjo čisto prelepo šle mimo user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Makrokranija
16.5.2007 14:31:56   
Jančika_
Koliko pa ima obseg glavice? Za Kajetana (10mesecev) so mi že od rojstva težili, da ima veliko glavo (ob rojstvu 37,5cm), nakar so vsakič dodali, da saj ni čudno, da ima to očitno po mami (o tem, kako sem se pri tem počutila, mi verjetno ni treba pisati, neuser posted image - to celo piše v odpustnici iz porodnišnice). Če sem si prav zapomnila, ima zdaj pri 10 mesecih 47cm. Očitno je to zdaj vredu, ker ni padel več noben komentar na obseg moje glaveuser posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2007 14:36:54   
eya
Tukaj je graf za obseg glavice. Držim pesti, da je vse ok in ima pač samo malo večjo glavico.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2007 15:00:34   
Samoyedka
Ob rojstvu je imel obseg 35cm, zdaj pa ga ima 49user posted image Hvala za dobre želje- tudi jaz upam, da je to pač samo v familji in ima malo večjo bučko. Ti pa ni vseeno- ma en user posted image mora biti- če je vse ok, se imamo čisto prelepo, a ne? Pa še vreme je bilo včeraj tako pravo za slabe novice.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.