Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:40:42
|
|
|
|
petarda
|
Prvič slišim za takšen običaj, pekli ne bomo nič, lahko pa kaj pošlješ, jutri bo ravno tu.
|
|
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:45:09
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prvič slišim za takšen običaj, pekli ne bomo nič, lahko pa kaj pošlješ, jutri bo ravno tu. Pridi ponj , do večera boš nazaj
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:45:10
|
|
|
|
*goldfish*
|
Pri nas je tudi tak običaj Babica je ravno zjutraj omenila malemu, da bosta danes pekla makovo potico
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:46:42
|
|
|
|
blemma
|
mogoče tole http://poslovni.saop.si/recepti/sladice/makovo-pecivo pa poliješ s čokolado. Zgleda enostavno in njami.
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:49:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *goldfish* Pri nas je tudi tak običaj Babica je ravno zjutraj omenila malemu, da bosta danes pekla makovo potico Uh....ok, bom svojemu privoščila vsaj makovo štručko zjutraj...za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 14:53:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: blemma mogoče tole http://poslovni.saop.si/recepti/sladice/makovo-pecivo pa poliješ s čokolado. Zgleda enostavno in njami. Ok, sem si premislila. Bomo pekli, ker tole pa res super in enostavno zgleda
|
|
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 21:07:15
|
|
|
|
blemma
|
Super, da je uspelo. Lep in nepozaben jutrišnji dan!
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 21:21:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka "Mmmmmm... Kakje fino! Daj mi ti raje velik kos!" je komentiral moj sine Res je odlično in hitro, priporočam! Že pečemo Hvala blemma!
|
|
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 22:12:43
|
|
|
|
2ursae
|
tudi mi smo leteli pečt, hehe, ničesar ne prepuščamo naključju . Hvala za recept!
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 22:18:17
|
|
|
|
ronja
|
Pri nas je namreč običaj, da na prvi dan šole otroci dobijo za zajtrk nekaj makovega, da se bodo v šoli boljše učili oz. boljše pomnili Od maka bojo kvečjemu boljše spali, če bi bil v takih količinah, da bi imel kakršenkoli vpliv, hehe. Ampak za makovo pecivo je vsak izgovor dober, pa če ga pes na repu prinese, bi rekel lubi (ma rad mak) . Ker pa ne gresta v šolo, ampak v vrtec, bosta jutri dobili slivovo zloženko .
|
|
RE: Makovo pecivo za prvošolčke 31.8.2011 22:36:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Pri nas je namreč običaj, da na prvi dan šole otroci dobijo za zajtrk nekaj makovega, da se bodo v šoli boljše učili oz. boljše pomnili Od maka bojo kvečjemu boljše spali, če bi bil v takih količinah, da bi imel kakršenkoli vpliv, hehe. Ampak za makovo pecivo je vsak izgovor dober, pa če ga pes na repu prinese, bi rekel lubi (ma rad mak) . Ker pa ne gresta v šolo, ampak v vrtec, bosta jutri dobili slivovo zloženko . Saj - med spanjem potem obnavljajo stvari .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......