|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Make up
5.5.2009 12:13:54   
nicimoja
Kaj je možno, da mi make up (tekoči puder in potem puder da poudarim ličnice), drži skoraj cel dan, kadar imam za podlago čisto navadno Nivea kremo? Oba pudra pa sta od Max factor?
Kaj pa ve uporabljate kot podlago?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Make up
5.5.2009 13:20:59   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

Kaj je možno, da mi make up (tekoči puder in potem puder da poudarim ličnice), drži skoraj cel dan, kadar imam za podlago čisto navadno Nivea kremo? Oba pudra pa sta od Max factor?
Kaj pa ve uporabljate kot podlago?

user posted image  zakaj pa ne bi bilo mogoče? a zato ker nimaš maxfactorove kreme? ahahahahah

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2009 14:05:49   
anabanana
in kako naj bi MI vedeli če je to mogočeuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2009 14:17:28   
water lily
Ne razumemuser posted image

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2009 14:18:32   
Anonimen
ce ti zdrzi, potem je po mojem cisto mogoce....

(odgovor članu water lily)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2009 16:32:42   
ajataja
pudra si pa ja ni težko čez dan malo popravit če ne zdrži,ali pa jaz ne razumem vprašanja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2009 18:23:42   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

drži skoraj cel dan, kadar imam za podlago čisto navadno Nivea kremo?

misliš na to kremo v modri posodici? je čisto možno, saj je ta krema mastna in se ne vpija ne vem kako.
pa ti ni premastna? ti ne izgleda make up kot maska? jaz uporabljam kot podlago emulzije, ki so poleti bolj "lahke". ko se popolnoma vpije, nanašam make up. in zdrži kolikor je treba. 

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2009 23:30:32   
Jelcy
Jaz si nikoli pred make upom ne dajem kreme...dam jo dosti prej, da se dobro vpije, izbiram pa nemastne.

Vedno po tekocem pudru si dam se puder v kamnu (mnogi mu recejo kar v prahu, ampak ne mislim na unega v prahu ampak prav v kamnu), sele na to pa nanesem na lica rdecilo za lica.

Meni drzi, ceprav cel dan make up, ne more bit popoln!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2009 8:02:17   
mala zirafa
se trinjam z jelcy.
Jaz upor. čez dan hidrat. kremo nivea visage al pa od loreala, čez pa tekoči ali kremni puder, zvečer si pa namažem kremo proti gubam.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?