|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Majice za dojenje
7.12.2010 11:32:42   
Dadi
Mene zanima, če je katera slučajno vidla majice z dolgimi rokavi za dojenje v HM ali pa CA? Pa če katera ve koliko je prbl. cena? Razmišljam o nakupu, sploh za tole zimsko obdobje.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Majice za dojenje
7.12.2010 11:43:10   
mayci
Jaz imam kar spodnje majice za dojenje, zgoraj pa navadne majčke.user posted image Super je, ker ni treba modrčka nosit, pa še toplo je čez hrbet, ko dojiš.user posted image
Kupila pa sem 2pack v H&M-u

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2010 12:32:03   
emina83
Jaz mam večino cot za dojenje iz H&M*ja ker so ful udobne, pa še bombažaste so. Sploh te spodnje majice in njihovi modrci za dojenje so mi zakon.
Mislim da sem ravno zadnjič videla da imajo in kratek in dolg rokav majic za dojenje in so tam nekje15-20eur. So pa take enobarvne (bela, siva, črna, temno modra) . To je bilo v H&M Celje.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2010 18:22:27   
anckabancka
Mayci, a pol te majčke kar brez modrca nosiš? Ker jaz sem si kupila 2 v H&M (št. medium), pa jih nič ne nosim, ker me tiščijo. Si pa oblečem modrc spodaj. Očitno ga ne bi bilo treba. Samo pol ne bo ravno nekega dekolteja user posted image

Drugače so pa fajn majce za dojenje v H&M, pa tudi v kaki drugi trgovini se dobi kakšna,ki je čisto primerna za dojenje. (Two way...) Pa meni je praktična tudi kakšna srajčka z gumbki, pa jopica na zadrgo...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2010 20:45:35   
mayci
anckabancka, ja, pod to majčko ni treba imet modrčka, ker ima že všito podporo (kot športni modrčki, elastiko pod prsmi in še eno plast blaga).
Ker pa imava midve kar dosti za v košarico dat, se mi zdi, da je dekolte kljub temu ok..user posted image
Saj za "na lepše" si pa včasih tudi jaz nataknem podložen modrček za dojenje (da lepo "stojijo" user posted image ) in navadno spodnjo majico, samo sem se že tako razvadila, da mi je potem neudobno vleči tisto majčko dol preden pridem do modrčka..user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2010 9:53:23   
Dadi
O super, samo da imajo....moram še do HM-ja pridt, če mi bo ratalouser posted image , če ne bom pa pol.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2010 10:09:27   
mayci
O, ti še vedno tukaj? user posted image
Veš kaj, najprej pojdi v P po user posted image , pa potem po majčke...user posted image Pa srečno! user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2010 16:28:03   
anckabancka
 Ja Mayci, sem poskusila majčko kar brez modrca in niti ni slabo user posted image Čeprav dekolte se mi nekako manjša - v skladu s kilami user posted image

Dadi ti koga pošlji po majčke ali pa nabavi po porodu. Itak boš prve tedne verjetno bolj okoli hiše in lahko kaj starega ponosiš... Potem pa tako paše po dooooolgem času spet kaj lepega kupituser posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.