|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Majhen trebušček
27.8.2008 10:54:48   
Bobs
Živjo!
Sem v 24. tednu, mojega trebuščka pa skoraj ni. Izgledam malo bolj napihnjena, kot da sem se zredila zaradi nepravilne prehrane. Nosim še vsa svoja oblačila. Sem kar malo ljubosumna na ostale, ki imajo pri mojih tednih že velike trebuščke. Ima kakšna podobno stanje pri sebi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Majhen trebušček
27.8.2008 10:58:29   
snikolina
Ah, kaj bi dala da mam majhen trebušček. Od samega začetka me je že napihnilo, sedaj pa se samo veča in veča. Sem pa v 20 tednu. Ogroooomna sem. Jaz bi takoj imela majhnega. Ne skrbi, po moje ti bo še prehitro zrastel. PAPA

(odgovor članu Bobs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2008 11:18:14   
byanca
Bobs nič se sekirat, jst mislem da si ti lahko srečna da nimaš velik trebušček. jaz tudi mam majhnega, šele tam nekje od 26tedna so mi začeli ljudje govorit, da se mi vidi nosečniški trebušček, prej tisti ki me niso poznali sploh niso vedli

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2008 11:30:13   
spps
nič se sekirat.jaz sem v prvi nosečnosti bila zaskrbljena,ker sem imela manjši trebuh kot večina nosečnic.jaz sem že bila na konc nosečnosti,pa sem se lahko primerjala z nekaterimi v 5-6 .mesecuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2008 11:47:45   
Anonimen
Vse je v redu. user posted image  Jaz sem tudi imela celo nosečnost dokaj majhen trebušček, sine se je rodil 3640g. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2008 12:03:01   
Bobs
Hvala lepa. Res je pomirjujoče slišati, da se tudi druge sredčujete z istimi zadevami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2008 12:04:47   
blaža
Pri prvi nosečnosti sem kupovala darilo za mamo in me je prodajalka vprašala, da koliko sem noseča in, da če sem okoli pet mesecev, je poskušala uganit. Pa sem ji odgovorila, da imam še en teden do roka. Rodila pa sem naslednje jutro. Še isti večer me je zgrablo.

Pri drugem pa me je bilo dosti več in sem se premikala kot kaka poltonska žena. Sem bla dosti več utrujena in sem imela manj kondicije. Vprvi nosečnosti sem par ur pred pričetkom poroda še delnice šla prodat, pa k mami na roj. dan, pa po nakup sladkarij, da bom zvečer glodala v postelji. Pa jih je pol mož zmazal! Pri drugi nosečnosti pa sem več počivala in trebuh je bil res velik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 12:39:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2008 12:50:43   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
proti koncu sm komaj vozila, pa racala sm kt kaka stara pitana goska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi sama imam dokaj velik trebuh - glede na to, da sem v 25. tednu se sprašujem, kam bo to še rastlo.  bom kot vesoljsko plovilo ali kaj?!
očitno se tud moje dete navdušuje nad jacuzzyjem.. user posted image
do sedaj sem se zredila za 7 kg.
za lažjo predstavo.. obseg trebuha imam 98 cm, PDP pa decembra.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 27.8.2008 13:05:32 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2008 12:59:46   
Rožica82
namesto da se sekiraš rajši uživaj. Tudi pri meni se ni videlo do 7.meseca, vse cunje sem nosla od prej, tamala ja pa vagala 3400. 1.teden po porodu sem že nosila svojo garderobo (zredila sem se 9kg).

Najbolj hecno je bilo, ko sem se vrnila po porodniški nazaj v lekarno, kjer delam pa me ena ženska vpraša, "ja kje ste pa vi bili" jaz pa rečem, da sem bila na porodniški, ona pa "ja kdaj ste bili pa noseči?"- toliko o obsegu trebuha
(na koncu sem mela 100cm).

LP

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2008 13:03:16   
Naja30
Boš na koncu še tako ogromna, da boš pogrešala majhen trebušček in okretnost. user posted image  Uživaj, trebušček itak vsak dan raste.

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2008 13:46:55   
nananaja
še majhen trebušček je na koncu v napoto, ne veš kako bi se premikal. jst sem enkrat vprašala sestro, kje je imela hlače zapete, on ajih na koncu ni zapela, jaz sem jih pa imela zapete na prvem gumbuuser posted image user posted image user posted image . rodila sem pa pol kile težjega otroka.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.8.2008 13:51:47   
maxi133
bobs ne se sekirat! Tut jst sem imela zeloo majhen trebušček, ljudje ki niso vedeli da sem noseča, sploh niso nič opazili! Še bundo sem imela, pa ni blo nič videt. Sicer so pa same prednosti: nisi okorna, laže vstajaš, lepo spiš... Sicer sem jst še dan pred porodom sama z avtom švigala po trgovinah in ko sem prišla v porodno sobo, mi je zdravink rekel: ste prepričani da ste v 39 tednov? tako majhen trebušček imate! user posted image  Nato se je rodila naša pupika, ki ni bila ravno velikanka, 49 cm in 2800g, ampak tudi tako majhna ni bila glede na trebušček! Sedaj ima 4 mesece in je zdrava kot riba, pa zrasla je že 10cm.
Tako, da uživaj in se ne obremenjuj s trebuščkom!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2008 12:17:01   
jana84
hm, jaz sem tudi mislila, da imam majhen trbušček, p asedaj vidim, da temu ni tako...Moj trebušček meri okrog in okrog celih 110cm, pa sem v 35. tednu...Je pa res, da se je začel sedaj bolj hitro večati, ker tudia jaz nisemveč toliko aktivna kot sem bila poprej...
Absolutno se pozna ali nosečnica počiva ali lahko skače naokrog...Hvala bogu jaz sem lahko (no še vedno lahko ,ampak bolj po malem) in zaradi tega se tudio boljše počutim...
MIslim pa da je velikost trebuha odvisna tudi od količine plodovne vode, ene jo imajo več, druge pač manj...NImaš kaj ,smo si različni!

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2008 13:15:38   
glen
Nič neskrbi.
jaz sem v 1. noseč imela tudi zelo majhen trebušček,pa je mela moja pupa 4100 in 56 cm,edino zadnji mes. se mi je malo povečal,samo tudi meni so govorili da sem nekje v 7 mes ko sem že šla čez rokuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.8.2008 13:28:53   
Lara Croft
Bo zrasel, ne skrbi.... te pa čist razumem, tudi meni se takrat še ni nič konkretno poznalo... sem bla, ku da bi se ravno nažla fižola...  user posted image

(odgovor članu Bobs)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.8.2008 21:38:06   
Ajvy
Ko sem šla v osmem mesecu dat kri...mi je rekel laborant, no sej viste pa glih na polovici...ker -peti mesec....????jst pa v smeh.....nič ni slabega v tem da imaš majhen trebušček...meni se do konca petega meseca sploh poznal ni....
zdej v drugo jep a večji, pa  ti moram rečt, da je zdejle kar malo neprijetno....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Bobs)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.8.2008 21:48:37   
katicka
jaz sem mela čisto malo večji trebuh,kot da bi se zredila in ni nihšče mi verjel da sem noseča dokler nisem rodila.

(odgovor članu Bobs)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.8.2008 22:56:24   
Anonimen
Ne sekiraj se glede majhnega trebuha. Sama sem ga tudi imela, poleg tega je G še sumila na zastoj v rasti, na zahiranost otroka, pa se je rodil z lepimi merami 53cm in 3490g. Imela pa sem res hudo majhen trebuh, da sem en mesec pred porodom ali pa še manj šla malo še firbcat za otroškimi stavrmi in opremo in naju je trgovka vprašala, če nama kaj pomaga, pa sva ji vljudno odvrnila, da samo firbcava. Pa čist očitno pogleda v trebuh in reče, ja sej vam se pa res še nič ne mudi.
Pa ko smo čakale 3 na CTG (jaz že 3 al 4 dni čez rok) in sestra reče, ena za CTG naprej in vstane ena pred menoj  in rečem, da sem bila pred njo tam in me pogleda in vsa začudeno reče - A vi imate tud že CTG?
Takrat sem bila kar jezna in užaljena zaradi takšnih komentarjev, obemem pa sem se zaradi majhenga trebuščka bala, da se otrok res ne razvija dobro. Pa je bilo vse ok.

Sedaj v drugo pa bo očitno čisto drugače. user posted image

(odgovor članu katicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.8.2008 7:57:15   
roberta
jaz sem bila pri obeh nosečnostih "majhna"... trebuh se je začenjal opaziti (no, da so ga opazili drugi) šele v 6 mesecu. in verjemi, da je tako bolje in lažje. manj okornosti, daljše ležanje na trebuhu, obleke so ti dlje časa prav (manj zapravljanja)... ne vem, zraste itak in če je manjši, je vsaj po mojem mnenju bolj enostavno. zrasel pa bo, tako, da ne skrbi, da se ti ne bo nič videlo user posted image
roberta

(odgovor članu Bobs)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.8.2008 13:53:48   
ina24
jaz sem imela dolgo zelo zelo majhen trebuh, pa tudi dan pred porodom ni bil kaj velik. od zadaj mi sploh ni bilo videti da sem noseča, saj se tudi zredila nisem veliko...in pol so vsi ugotalvlaji kaj bo..eni da bo fantek ker je majhen trebuh - nosila sem v križu- drugi da punčka. Jaz sem rekla da bo punčka, ker je moja mama 2x imela majhen trebuh in obojekrat sma bili punčki in sem zadela :)
Nisem pa prav nič zavidala drugim ki so imele velik trebuh, ker je bil moj tudi lep, pa tudi okoren nisi tok...jaz se sploh nisem počutila nosečo (glede okornosti, ...) saj sem do zadnjega lahko vse delala in me trebuh prav nič ni motil...
Glede na to da sem suha, da se nisem veliko zredila in da bi imela velik trebuh bi me lahko še prevagalo naprej...user posted image user posted image

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?