Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Majhen otrok nočne ure in nadure 26.5.2009 10:07:21
|
|
|
|
amanuz
|
Haj! Predlagala bi, da se obrneš na inšpekcijo za delo, pa ne, da bi firmo že kar tožarila ampak samo vprašaj, da ti povedo, kaj se sme in kaj ne, kake pravice imaš kot mlada mamica. Načeloma mlade mamice ne delajo nadur, ampak to je uradno stališče, neuradno pa, če jih ne delaš, se te znebijo, že najdejo način, ali si kao tehnološki višek ali s tabo tako grdo ravnajo, da sam odideš itd. Srečno!
|
|
|
|
RE: Majhen otrok nočne ure in nadure 26.5.2009 11:24:29
|
|
|
|
anika87
|
rožica, zaj... situacijo imaš ja... Prisilit te ne bi smeli v nič, kar ne podpišeš, res pa je, da je praksa eno in zakonodaja drugo... v velikih primerih si gresta navzkriž. Lahko se pozanimaš pri inšpekciji, kot piše amanuz, lahko vprašaš na vašem sindikatu, če si članica... je pa res, da te lahko potem spet po drugi strani zafrkavajo... Fajn zrihtaj in srečno!
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?