Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Majevke 2005 kako kaj gre? 11.12.2004 10:11:48
|
|
|
|
lutkica
|
Še ena majevka med vami 9nebesa Sem v sredini 19 tedna in premike mojega sončka oz. sončice sem prvič začutila :bravo: točno 18 t. Včeraj sem prvo brco tudi že občutila na svoji roki :love:. Prav uživam ob spremljanju teh drobnih migov in bulice zraven popka. Zredila sem se kar nekaj kilogramov :( a mi vsi pravijo naj se ne obremenjujem s tem, važno je da je detece zdravo. Trebušček že pošteno razkazujem, včeraj sem si kupila tudi frajerske nosečniške kavbojke. V sredo imam pregled pri G. Zelo si želim, da bi delale UZ, in bi videla svojega :duda:. Lep pozdrav še vsem ostalim :rozica: Pa pa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2004 13:58:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Majevke 2005 kako kaj gre? 11.12.2004 16:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
hejla!9nebesa jaz sem tudi na listi majcic:bravo:sem v 16t in do zdaj se super pocutim:love:naslednji pregled imam 22 decembra,upam da bom imela uz, da vidim bebiko:duda: :love:.kaj mogoce katera ze ve za spol ?jaz sem zadnjic rekla ce se kaj vidi, pa sem bila "kregana" kaj to tak hitro sprasujem:zmeden: sej ni vazno kaj je, vendar rada bi ze kaj kupla:ups: pridne bit, pa bozat buscije:muca:
|
|
|
|
Majevke 2005 kako kaj gre? 11.12.2004 21:48:54
|
|
|
|
Barbara L
|
Najprej en trz mišice in postanem pozorna..... potem čutim kot da se me od znotraj nekaj na rahlo dotakne.... da partner roko na bajsija da ugotovima kaj to je......... in glej...... še enkrat......in še enkrat......MOJA BEBICA SE PREMIKA!!!!!:bravo::bravo: Sem točno v 18 tednu in 1 dan. Oooo kako je bil lep občutek!!!!:love::love: Glede spola mi je na nuhalni rekla da bi lahko bil fantek, vendar je spolovilo tako majhno da je to bolj ugibanje kot dejstvo. Naslednji UZ pa imam šele 13.januarja in do takrat bomo morali počakati. Bomo že zdržali, sam da se moja bebica že premika!!!!:bravo: Punce a vas kaj srbi koža? Jaz se bom spraskala do krvi - noge me takooo srbijo....:grrr::grrr: Barbara L:metulj:
|
|
|
|
Majevke 2005 kako kaj gre? 13.12.2004 8:51:53
|
|
|
|
majča
|
Pozdravljene!! Mi smo pa včeraj prestopili v 17 teden, trebušček je že dobro viden, sem full ponosna in sem začela same ozke puloverje nosit... počasi bo potrebno iti v nabavo tudi za kakšnimi "širšimi" hlačami....:) :) Sicer se pa počutimo dobro, malo me po večerih boli v križu, ampak ko se razmigam je bolje.... Pretiranega apetita nimam, dogaja se mi le, da mi zjutraj, ko spijem prvi požirek tekočine, malo slabo postane. mogoče moram delati manjše požirke. Ta teden grem drugič dati kri in vodo, da bomo 30.12. , ko imam morfologijo videli, če je še vedno vse ok. Sicer pa smo optimistični, kljub temu, da se pridno širimo.... :nosecka: Maja in še nekdo!!
|
|
|
|
Majevke 2005 kako kaj gre? 14.12.2004 10:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ves da9nebesa..samo za fanta nama nikakor ne pride na misel-fant ma neke cudne zelje:)- , pa ti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......