Majchi
|
No evo, pa smo še me v 2. delu. Avgustovke imajo že tretji del odprt. Le kaj tok govorijo? Lex, kako je bilo na NS? Ste se nagledali male pikice? Ja, julija bomo pa me že vse po službah, ti boš pa naokrog z bušijem sopihala in spet odštevala, tako kot lansko leto . Ti kar zavidam . Kai, a je Anže že kaj boljši? Vidim, da se kar dobro in odločno znajdeš v situaciji. Te prov občudujem. Anže je tvoj prvi otrok, a ne? Lukrecija, res lepo, da si se mal oglasila. Načeloma te spremljam na drugih forumih, ampak tuki je čist neki druzga. Smo izbrali isto ime za naše punčke. Kako je pa tvoji ta veliki ime? Petra a, lušne slikce. Ful mi je všeč, da se tko zorganizirate in kar greste. Pri nas to žal ne laufa tko. Je moj take sorte, da mu je vse bedno in dolgočasno . Vedno izgovori, da bo dež, pa da piha, pa da... Mislim, saj tud gremo naokrog, ampak vedno jaz dajem pobude, delam plane, prepričujem, na koncu je pa itak vedno lušno. A boš Tjašiko kaj k frizerju peljala? Tejč je men se zdi že 2x Mašo ostrigla. Kakšni laski res! Filmčka še vedno ne znam gor naložit. Putka, nič mi ni jasno , sem bolj butara za te stvari. Rogljiček, kako si pa ti to naredila? Kjava, ko sem se jaz ravnala po Montignacu (btw, v ponedeljek spet začnem), je tudi želja po sladkem skoraj popolnoma izginila. Ne vem, mogoče zarad pravilnih kombinacij. 70% čokolada je pa zelo dobra od Gorenjke Mistika. Drugače je tud men . Feliška, jaz imam za Lano samo še eno tisto plenico za plavanje. Glih še za v ponedeljek . Bo kar mogla zdržat. Sabja, dobrodošla! A se na mamini čvekalnici tud mame tkole po mesecih dobivajo in čvekajo? Rogljiček, glede ustnice si sploh ne predstavljam, kaj in kako misliš. Kot je že Putka rekla, je pri nas jeziček problem, ampak tudi to le redko vpliva na tazvoj govora. Ravno v ponedeljek imamo poseg, pa lahko vprašam še za tvoj primer. Samo mal bolj mi razloži, da bom vedla, kaj misliš. Drugače imamo pa mi spet posvetovalnico pri 9ih mesecih + cepljenje. Torej od 6 do 9 ne bo nič pregledana. Rozine tudi Lani niso nikoli dali, pa imamo kar lušno zdravnico, ki se precej zavzame. Zobarja smo pa imeli kakšnih 14 dni nazaj. Bambina, kaj naj rečem? Fuuul dobr, da ste končno brez zdravil. Si kar mislim, kako si vesela. Griša je sedaj že večji in s tem bolj varen, kar se teh težav tiče, refluks pa tudi izzveneva . Pa bravo za zobek ! Uf, sem se razpisala. Ampak sem mogla na vse odgovorit, ker zadnje čase mal premal čvekam.
|