mimica
|
No, tudi jaz imam doma malega maja, ki bi pravzaprav moral bit junijski, a je mesec dni pohitel. Težek je 8700 g ter dolg . O spanju raje ne bi govorila, ker je groza. Se vidi, da je po znamenju dvojček, saj ima obdobja, ko prespi vso noč ter ima obdobja, ko se zbuja vsake 2 uri. No, na žalost so zadnja obdobja daljša ter ravno prisotna. V upanju, da bo boljše smo ga preselili v njegovo sobico. Izboljšanje še ni na vidiku... Poskušamo se nekaj plazit, a mu ne gre najboljše, saj kar obstane na trebuhu ter zgleda kot kaki hrošček, ko pristane na hrbtu. Če greš mimo ogledala, se moraš zaustavit, da si da lupčka. Najraje cvili na ves glas in to tako, da so me včeraj čisto zares bolela ušesa. Sedaj je tudi ugotovil, da lahko špuka, če potisne ven jezik in to sedaj dela s takim veseljem, da je včasih celi moker. Govorimo še nič ne, čeprav se mu včasih posreči in se zadere mama, bolj po pomoti. Je zelo rad, najraje mlečne kaše, zelenjavo, najmanj pa ima rad sadje. Zobkov še ni na vidiku. Tudi mi hodimo na fizioterapijo in sicer, ker je imel probleme s sedenjem. Je kar skupaj lezel, ker je "premehek". Bili smo tudi na plavanju,kjer je skoraj zaspal na obroču . vsi so migali, samo on je bil naslonjen na obroč in se pustil vozit in očke so mu šle kar skupaj. Upam, da nisem bila predolga in lahko noč ( in to dobesedno )
|