|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Majčice - preko roka
20.5.2005 12:59:37   
zi&mm
Pozdravljene majčice,
nekatere smo že čez rok,ne? in kako se kaj počutite? Ste že kaj nestrpne? Pa vaši :love: ?
Jaz sem danes tako utrujena, da sploh ne morem več; noge mi kr otekajo čeprav več počivam kot karkoli drugega in da ne rečem kako me bolijo kosti pod trebuščkom :(( najraje bi spala a mi zgaga nagaja, da ne vem kaj nardit.
:duda: je pa tako živahen kot še nikoli; če ne :sloncek: pa kolca tako da mi kr trebušček poskakuje.
:love: pa skozi preverja kako sem, če je že kaj...ok, on ja ampak vsi ostali; telefon že celo jutro zvoni kot v kakem velikem podjetju in vsi so zlo sitni in utrujajoči; vsaj meni se tako zdijo :((
pa še mama mi javi, da je včeraj kolegica/znanka rodila :modri: (3700gr in 50cm) in mene še bol potunka, ker komaj čakam :duda:

No, čestitke kolegici in :modri:, naj bo čimbol :sloncek::sloncek::sloncek:

lp z :morje:

Mili (še vedno :nosecka: )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Majčice - preko roka
20.5.2005 13:52:14   
chips
Držim :miska::miska::miska::miska: da bo kmalu in vse v redu!!!!!
:angel::angel:

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Majčice - preko roka
20.5.2005 14:57:03   
Margareta
Ja živjo vsem čez rok,

jaz sem danes 4. dan čez rok, počutim se pa super, kot da ne bi bila noseča.:zmeden:
Edino psihično me pa že malo daje, kako se otroček počuti. Včeraj je še brcal kot:sloncek:, danes ima pa že tako mile gibe kot bi me odznotraj samo božal:bravo:
Mogoče je pa to znak, da se nekaj pripravlja.:muca:

Meni tudi telefoni nonstop brnijo, pa nekaterih sploh ne dvigujem:( (v glavnem tiste za katere vem da morijo), potem pa klicarijo mojo sestro.

Prvi pregled v Ljubljanski porodnišnici imam šele v ponedeljek.
Ali mogoče katera ve, kdaj je najboljše priti tja na pregled? Ali grem lahko že ob 6.00 zjutraj, da bi me peljal mož, ko gre v službo?

Rada bi ga že videla, tega mojega dojenčka.

lp

(odgovor članu zi&mm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?