tejč
|
Ojla, naj vas na hitro pozdravim- sem rodila 6.5. najlepšo deklico na svetu, Ajšo. Men gredo kar kocine pokonc, tok sem srečna, da je zdrava, lepa in najina. o izkušnji poroda se imam namen nekam razpisat, ker bi vam res lahko koristilo. vendar zdajle ni časa, mala sicer dremucka, ampak ne bo dolgo, slišim... en dan smo že doma, patronažna je bla tu in je res faca, moram jo kar pohvalit, v Domžalah, ga. Mira Savnik. Res me je pomirila. V porodnišnici sem imela na c oddelku (slabe izkušnje)nekaj težav okrog dojenja, ampak mala je vlekla, zdaj je bolje, doma se sprostim bolje kot tam. Ponoči nismo rabli dat dodatka in sem srečna, ker bi res rada polno dojila. Patronažna je rekla, da ne izgleda nič lačna in da je kul, da dobro vleče. Uf, še sreča. Dragemu gredo tud zasluge, ker me podpira in bodri.:bravo::bravo: Nasveti: mali lahko daš za probo-preden se odločiš za dodatek probo: če je ful lačna, bo spila grenek bebe čaj, več kot 30 ml. Če ni lačna, bo spila nič ali manj kot 30 ml. Lahko poskusiš zvečer dat ji žličko osladkane vode, če je ful nemirna in če zelo joče. Nič ni hudega, to lahko delaš bolj na začetku, potem zaradi zobk ne. 30 ml dodatka ni veliko. Če bi men npr. v porodnišnici kdo te stvari povedal, bi bla jz ful bolj mirna, kot pa sem bila zdaj, ko je vsaka sestra po svoje govorila in težila kao da nočem dojit in mi niso verjele, da mala res tok spi. Za crkent so. Pohvalim lahko višjo medicinsko se sestro gospo Liljano Verbič, ki mi je vlila toliko optimizma in mi razložila par zadev o dodatkih.:bravo::bravo::bravo: Toliko za vse majčice in nemajčice. Mogoče bo kateri prišlo prav, lahko pa tudi malo podiskutirate, če želite. Jaz patronažni zaupam. lp, šibam še mal presrfat, ker mam res mal cajta, srečno, bom spremljala.:sloncek:
|