|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magnetna resonanca
10.7.2009 15:50:35   
miapia
Je že kdo poskusil s tako vrsto terapije in zaradi kakšne težave/bolezni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Magnetna resonanca
10.7.2009 16:36:06   
lotoska
Ja, pri nas, se pa alergije s tem nismo rešili.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2009 16:44:32   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

magnetna resonanca se uprablja za diagnostiko. na kakšno vrsto terapije misliš?

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2009 21:53:11   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

magnetna resonanca se uprablja za diagnostiko. na kakšno vrsto terapije misliš?

imam atopični dermatitis, alerg.testi negativni, vzrok torej neznan, z njim se borim že7 let

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2009 18:59:44   
pelin
Sem mamica sedemletnega fanta, ki je že kmalu po rojstvu dobil diagnozo Atopični dermatitis. Mazanje z Elidelom , raznimi lekarniško pripravljenimi kremami in občasno z Elocomom, je naša stalnica.So dnevi ko je nekoliko bolje in spet dnevi, ko je skoraj za zno..tuser posted image . Ves čas hodimo k dermatologom in alergologom, vendar se stanje ne izboljša, obratno...zadnje čase se je krepko poslabšalo.Mali ni na nobeno stvar alergičen, vendar sva  imela že v času dojenja oba preventivno dieto, kasneje, tja do tretjega leta pa še on sam.Žal ni bilo kljub temu opaziti nobenega izboljšanja, verndar smo se tolažili, da bo vse skupaj počasi izzvenelo ( tako nas tudi tolažijo vsi alergologi, dermatologi in pediatri, pri katerih smo bili do sedaj).Zadnje čase, ko pa se je spet krepko poslabšalo, pa smo zares obupani!Enostavno se nam zdi, da nam nič več ne pomaga, prav zaradi tega smo se odločili , da bi poskusiliše z biomagnetno resonanco.Že zadnjič sem se vključila v to temo, nekako bolj informativno....Tokrat sem obnovila temo v upanju, da mi kdo iz prve roke pove ( na podlagi lastnih izkušenj )svoje izkušnje oziroma svetuje kakšnega konkretnega terapevta iz tega področja.Posebej zaželjene so izkušnje o zdravljenju otrok z diagnozo atopični dermatitis...Na netu sem sicer našla kar nekaj terapevtov, vendar bi  bila vesela če z mano delite vaše izkušnje...V prvi vrsti me zanimajo terapevti na področju Ljubljane,  Zasavja in Celja...Že v naprej hvalauser posted image .

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2009 19:44:59   
miapia
Joj, draga pelin, ne vem, če bo kaj uspeha. jaz bi ti itak odgovorila prek ZS. Upam, da ti je nedavno kaj pomagalo, ko sem ti odgovorila. Naj ti povem, da sem bila na 2. terapiji, v torek grem na tretjo in zelo verjamem vanjo, ker mi drugo žal ne pomaga. Kaj več me pa vprašaj po ZS, ker ne mislim biti tarča kakšnih neumnih in nevmesnih kometarjev.

Pa lep pozdrav

< Sporočilo je popravil miapia -- 9.8.2009 19:45:28 >

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2009 16:27:56   
Julija08
Moj nečak ima tudi neko alergijo, ampak ne morejo nič ugotoviti kaj bi to bilo. Ima pa take ful fleke po rokah, rdeče in zadebeljene. Včasih je bolje, potem se spet poslabša.
Je bil že na eni terapiji (10 obiskov, vsak 150€) pa ni nič pomagalo. Sedaj je pa šel k eni homeopatinji v Ljubljani, katera baje dosega ful dobre rezultat in je dobil neke kuglice. No, po cca 14 dneh mu je skoraj popolnoma izginilo, ne moreš verjeti.
Jaz sem bila ful skeptična glede tega, ampak očitno pomaga. Že pred tem je šel k njej tudi njegov bratranec (3leta), ki je imel neke vrste lišaje po obrazu in po 3 m terapije je OK.
Mogoče bi probati, lahko vprašam za tel. pa sporočim. Aja, cena je bila 45€ za tiste kuglice. Je pa baje ta ženska tudi pediatrinja in se s tem ukvarja tako za zraven.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2009 21:06:46   
beyba
poznam veliko takih ki so si z bio magnetno resonanco izboljšali oz ozdravili bolezni-sam je razlika od terapevta do terapevta.....na jesenicah je ena zlo fajn  če katero zanima pošli zs-pomagala celi familiji veliko prijateljem tudi 2 letnega otroka-odkar je bil tam nima več težav z alergijami!.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?