|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magični lonček
19.5.2008 17:44:04   
Srečic@
Živjo,

kateri magični lonček je najbolj uporaben in od kdaj se ga lahko uporablja?

Hvala.
S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Magični lonček
19.5.2008 17:57:08   
Anonimen
Uporabljali samo Aventovega, nekje od devetih mesecev naprej, ce se prav spomnim.

(odgovor članu Srečic@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 18:27:07   
Anuška79
Ker nikoli nismo uporabljali klasične stekleničke, smo magični lonček začeli uporabljati že kmalu po tretjem mesecu - pri obeh brez težav. Uporabljali smo pa Aventovega pri prvem, sedaj pa imamo Aventovega za ven, doma pa običajno Nukovega, ki nima varovala proti polivanju. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 19:38:55   
Srečic@
Hvala za odgovore.

Kateri Aventov lonček pa, z mehkim ustnikom?

lp S.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2008 20:24:05   
Nacka
mi imamo Tommee Tippee- dober, nič ne poliva.

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2008 21:09:30   
Anuška79
IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@

Hvala za odgovore.

Kateri Aventov lonček pa, z mehkim ustnikom?

lp S.

Ja, mehki ustnik.

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2008 21:15:13   
Anya22
Jaz pa povem samo to, da nisem bila zadovoljna z Aventovim magičnim lončkom, ker je puščal, smo kupili še enega in ista pašta!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2008 22:06:24   
januskica
mi smo imeli aventovega in tommy t. vendar ju ni marala oz. ji ni šlo pitje iz njega. potem smo začeli z NUKovim in je kar hitro osvojila. user posted image začeli smo nekje med 7-8 mesecem. res da ta lončkek poliva, ampak ji je najbolj všeč. tudi sedaj (12 m), ko obvlada pitje s slamico ter poskuša pit iz kozarčka sama (se cela polije user posted image ) , ji je ta lonček najljubši. 

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2008 22:21:21   
ZmajTolovaj
Mene pa zanima, kako so pokapirali, kaj je treba s tem lončkom - naša je stara 10m, lonček ji ponujam in ponujam, pa sploh ne ve točno, kaj bi jaz rada od nje. In tisti ustnik tudi lih malo oblizne, potem pa odvrže vse skup. Tako da je še zmer na čist navadni flaši - ? Slamica pa da ne govorim, samo za uč staknit.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2008 22:49:56   
massylou
Mi smo tudi imeli Aventovega, pa je sicer ok, ampak je naša tamala vedno tako pila, da je med požirki pihnila nazaj not, da ji je nosek zalivalo iz tiste tamale luknjice ali ji je pa za vrat teklo. Pa vedno se je usmradilo, ker sem težko lepo očistila cucelj od znotraj (je bil po nekaj urah rjav in sluzast user posted image ).

Sedaj imamo od Tupperware in sem ful zadovoljna, pa mehki cucelj ima, čist simpl narejen in kvaliteten, lahek za pucat... Pa tamala ga je takoj vzela za svojega.
Iz teh lončkov pije od kakega 6. meseca, ker se je s flaškami in cuclji kmalu začela čudno davit (neglede na proizvajalca ali velikost luknje). Omenjenega pa ima sedaj kake 4 mesece.

Priporočam.

< Sporočilo je popravil massylou -- 19.5.2008 22:50:36 >

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2008 7:10:19   
mateyka
Mene pa zanima, kako so pokapirali, kaj je treba s tem lončkom - naša je stara 10m, lonček ji ponujam in ponujam, pa sploh ne ve točno, kaj bi jaz rada od nje. In tisti ustnik tudi lih malo oblizne, potem pa odvrže vse skup. Tako da je še zmer na čist navadni flaši - ? Slamica pa da ne govorim, samo za uč staknit.

user posted image user posted image slamica, ja - nevarno orožje user posted image
ja, kako so pogruntal. pri men ni blo težav. vem pa, da zna bit zelo odvisno od nastavka. poznam eno punčko, ki je isto stara kot naša in pije samo iz nukovega, ki ima obliko kot ustnik za fluto (ful drugačen od aventa), če veš kaj mislim? in iz lateksa se ga tudi da dobit (afaik).
takole zgleda:
user posted image

ne bi bilo slabo, da prvo sprobaš različne ustnike. jaz sem aventovega sprobala zastonj - sva prvo probale od prijateljevega vnuka magično aventovo flašo, če ji je všeč in ji je bilo (potem smo pa kupili) user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.5.2008 7:11:19 >

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2008 9:18:24   
Anonimen
Tudi naš ustnik grize. user posted image  Imamo pa Avent.

IZVIRNO SPOROČILO: massylou

Sedaj imamo od Tupperware in sem ful zadovoljna, pa mehki cucelj ima, čist simpl narejen in kvaliteten, lahek za pucat... Pa tamala ga je takoj vzela za svojega.
Iz teh lončkov pije od kakega 6. meseca, ker se je s flaškami in cuclji kmalu začela čudno davit (neglede na proizvajalca ali velikost luknje). Omenjenega pa ima sedaj kake 4 mesece.

Priporočam.

Kje se ga kupi?

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2008 12:08:24   
drobižek
Tupperware lonček je super! Ne poliva - ampak čisto zares. Ker vsi magični lončki ne polivajo (tako piše na vseh), pa polivajo. Tupperware pa resnično ne poliva!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2008 12:53:29   
rumena
Naša ima od 3,5 mesecev Nukovega.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2008 13:07:38   
Lantea
Js sm kupla Aventovega, ko je bila stara kakšne 6m. Ampak šele zdaj ko je stara eno leto je začela piti iz njega, pa še to ne ne vem kako z veseljem. Prej ji je očitno prehitro teklo. Zdaj pa zna.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.5.2008 13:26:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Tupperware lonček je super! Ne poliva - ampak čisto zares. Ker vsi magični lončki ne polivajo (tako piše na vseh), pa polivajo. Tupperware pa resnično ne poliva!

A mi lahko ti poveš kje se ga kupi? user posted image

(odgovor članu drobižek)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.5.2008 13:28:16   
januskica
res je kar je napisala Mateyka. NUKov lonček ima malo drugačen ustnik ji verjetno je zato naši ful všeč. vsi ostali imajo bolj trdega.
s slamico sem jo naučila pit tako, da sem kupla fructalove sokove in ji dala pit. najprej sem malo stisnila in ko je ugotovila da je dobro je kar sam azačela vlečt. ene 2 dni smo rabli. prej sem se matrala z navadnimi slamcami , ki sem jih rezala na pol pa ni šlo. je res fajn začet s ta ožjimi. zdej pije z vsemi ... tudi jogurt pije s slamco. se vsaj ne opacka. je pa res ... da se mora kaj pazit pr slamcah, so kar ostre. lp

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.5.2008 15:58:15   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

A mi lahko ti poveš kje se ga kupi? user posted image

Tudi mi ga uporabljamo že od 3.meseca naprej. Kupi se ga pa samo preko posrednika. Tako kot just. Če ne boš dobila posrednika mi piši na ZS.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.5.2008 16:15:41   
mml
Manca ni nikoli poštekala, kako se pije iz magičnega lončka, pa smo se zelo trudili in jo prepričevali user posted image , je pa takoj pogruntala kako se pije izNubyevega lončka s slamico, tako da je po tem vedno pila iz tega lončka

Kar se pa slamic tiče, se pa dobijo silikonske, tako da ni nevarnsoti za oči user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.5.2008 18:47:06   
Naja30
Magični in vse flaške so nam puščale, tako da jaz ne vem al sem sama narobe zapirala al sem res imela samo smolo pri nakupu.
V glavnem, najbolj sem bila vesela, ko je začela piti s slamico nekje pri 9m. Naučila se je pa tako, da sem ji dala sok iz tetrapaka, ga malo stisnila in ko je začutila tekočino, je takoj dojela, kaj je treba. Je pa to nasvet ene aktivne članice rr user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?