|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magični lonček
25.1.2007 0:02:08   
pikicaa
Prosim, če mi lahko katera pove, kakšen magični lonček naj kupim, da ne bo spušal? Kupila sem Aventovega in še enega( ne vem katere znamke) in oba spušata. Bedasto se mi zdi metat denar v smeti.

Hvala že vnaprej

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Magični lonček
25.1.2007 0:16:55   
petra81
Jaz imam dva in oba sta od DM-ja in nobeden ne pušča. Sploh ta, ki je od 9m naprej je ful fajn!!!! Res ti ga priporočam, pa še drag ni!!!

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2007 9:58:33   
Natti
Jaz mam Aventovega z mehkim nastavkom, pa mi zaenkrat ne pušča!!!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 10:12:37   
lojzika
Mi imamo aventovega z obema nastavkoma pa je začel puščati tam ko se privije zgornji del na lonček. Pol sem pa kupila še dmjevega pa ne pušča pa še 1000 sit ne pride

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2007 10:34:53   
April
Chicco ne pušča, pa tudi dm-jeva lončka sta vredu in poceni.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2007 11:10:48   
Sandra*
Mi imamo samo nastavek od magičnega lončka kar na navadni aventovi steklenički pa čisto nič ne pušča. Imam pa izkušnje z vrtca, pri tehle magičnih lončki moreš zelo pazit, da ga lepo zapreš, drugače pa naj ne bi puščali.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2007 11:48:07   
L & L
Mi imamo pa za ta velikega falota Mam magični lonček, vsi ostali ki smo jih imeli so spuščali ali pa ni hoteu iz njega pit. Ta je pa res zakon pa še enostaven je za čiščenje, najbolj važno pa je da ga falot obvlada in zelo rad pije iz njega user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lp.
PS. je pa od 6m naprej

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2007 12:18:17   
Miss Piggy
dm-ovi loncki so super. Pa enostavni za ciscenje. Z unim, ki ima mehak nastavek, nisem toliko zadovoljna, ker moras res naciljat ene luknjice, ko zapiras, drugace pusca. Tale od 9 m naprej pa je super, ne pusca, pa se nastavek lahko reguliras, da manj tekocine pritece, al pa vec. Smo pa do sedaj imeli ze Nuk in Avent- oba sta zelo kmalu zacela puscati, pa se enkrat drazji so od dm-ovih. Priporocam.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2007 13:02:02   
BLAŽIKA
 imeli te lončke od aventa in so za en dr..Sedaj pa imamo od Nuby lonček na slamico in je res super pa brez polivanja stane pa 920 sit, drži pa 4 dc.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2007 14:36:42   
Dajanax
Od Chiccota 4+ z mehkim ustnikom. Mala še nima 4 m pa pije čaj ko tavelik! Pušča čisto nič. Stane pa mal čez dva jurja (v SIT).

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2007 17:18:48   
Nattka
Tudi mi smo imeli aventovega pa je puščal. Sem ga nesla zamenjat in je tudi drugi puščal. Puščal pa je, ko je tamala popila par požirkov, potem pa začela mahat s flaško in je špricalo ven.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2007 18:55:10   
pikicaa
Punce hvala za nasvete. Smo včeraj kupili DMovega in je res enkraten. Tamala maha z njim in ga meče po tleh in nič ne spuša.

Še enkrat hvala user posted image user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2007 0:43:49   
petra81
Naša ga tudi dnevno večkrat na tla zabriše in je še vedno kot nov!!

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2007 13:56:22   
ribicau
Zdravo!

Mene pa zanima, ko vse hvalite DM-ove...Namreč jaz bi morala kupiti nov cucelj za na flaško (avent), ker je res že svoje dal skoz, pa sem se nagibala k nakupu lončka oz. ustnika, da bi ga kar na flaško namontirala...zdej pa vse pravite, da avent pušča....Ali v DM-u dobim tudi za manjše user posted image ....naša je danes dopolnila 5 mesecev!

LP

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?