|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mag.Uršula Reš-Muravec
20.9.2008 13:10:59   
tanja040
Ali je že katera bila pri njej na pregledu in ali je ok?
Reš več ne sfolga, zato mu je prišla na pomoč hči, zanima me, ker grem k njej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mag.Uršula Reš-Muravec
20.9.2008 13:16:58   
Anonimen
Meni ona ne sede...
Smo pa ljudje razlicni, enim pase eno, drugim drugo.

(odgovor članu tanja040)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2008 13:25:14   
piamaria
Urška, hči, kar je res, deluje pri njem že od začetka, ne da ne bi sfolgal.
Je strokovnjakinja svoje stroke in zelo korektna, direktna ter vedno nasmejana.
Mene je obakrat lepo sprejela, pohvalila, mi povedala več, kot bi lahko....itd.
SUPER!
user posted image
Ja vsak ima svoje, ampak poznam samo tebe zaenkrat, da jo grajaš MIČIIuser posted image
Tanja40...gotovo bo vse ok...pa srečno.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2008 13:25:56   
Anonimen
ampak poznam samo tebe zaenkrat, da jo grajaš

Nic je ne grajam, samo pravim, da meni ni sedla.

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2008 13:35:25   
piamaria
ja ja saj razumem, jaz pa pravim, da mi je to čudnouser posted image
Lep danuser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2008 13:53:30   
Anonimen
jaz pa pravim, da mi je to čudno

Ja se zgodi. Ti se kar cudi user posted image .

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2008 16:41:37   
onur
Pridružujem se Mič II. Tudi meni ni sedla. Nakaj časa je bila moja ginekologinja, ko je moja prejšnja šla drugam delat, vendar ko se je vrnila, sem šla hitro nazaj k njej. Da o njenem odnosu ne govorim. Jaz z meni takrat pomembnimi težavami pridem k njej, pa me malo da ne nadere, .... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2008 23:23:02   
norge
Men je bla tud superuser posted image , edina, ki mi je res veliko in prijazno povedala o otročku in kaj pokazala. Moja ginekologinja sploh ni odprla ust ob ultrazvoku.user posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2008 13:09:25   
Zala01
Se kar pridružujem Mič II, jst sem bila pred prb. 4 leti pri njej na nuhalni, pa mi tudi ni ne vem kako sedla. Al pa je imela slab dan, tudi to se zgodi...user posted image

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2008 11:20:30   
tamala_82
Tudi jaz sem bila pri njej na NS. Zmotilo me je predvsem to, da ni bla nč kej preveč zgovorna. Vse sem mogla sama vprašat ... kaj je to? Kje je nogica? A mi lahko pokažete prstke na rokicah? Halooo?! user posted image user posted image Vzela sva tudi CD in sem jo ful lepo prosila, če mi posname gor tudi kakšen filmček za spomin. Vsa vesela komaj čakam, da doma vtaknem CD v komp in kaj vidim - na CD-ju filmček dolg celih 7 (!!!) sekund user posted image user posted image user posted image user posted image tamau je bil pa ful pozer, se je res lepo naštimaval not in bi ga lahko komot posnela.

Tko da ja - strokovnjakinja je fuuul, to je res. Ampak men tut nekak ni "sedla". V drugo ne bi šla več k njej ....
Aja, je bla pa glih nosečka takrat. Tako da čist možno, da je mela samo slab dan user posted image

< Sporočilo je popravil tamala_82 -- 22.9.2008 11:21:13 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2008 16:20:26   
*sanela*
Bila je moja ginek. in sem jo zamenjala ker nisem bila znjo zadovoljna!
Takole gre moja zgodba;
Na prvem pregledu po porodu ( tri mesece od poroda ) mi je predpisala kontracepcijske tablete da jih začnem piti takoj ko dobim M. da nebodo škodile otroku ( sm dojila ) user posted image

Po enem letu od poroda sem jo zopet obiskala ker nisem imela še M., sm ji rekla da mi slabi, mam glavobole, sm shujšala za 11kg ( od poroda ). Mi je rekla naj kar začnem piti kont. tabletke da mi bodo sprožile M. Sm jo ubogala in sem res začela piti tabletke da bi dobila M. Pila sm jih 4mes. in prenehala ker sm se zelo slabo počutila.

Spet se naročim in grem na pregled, mi da druge hormonske tablete. Jih pijem in spet slabosti...........

Grem spet na pregled me naroči na slikanje maternice. Na slikanju dvakrat padem v nezavest. Ko sem prišla k sebi, mi pove da so moji jajniki ok. da so lepo prehodni in da če neostanem noseča čez pol leta naj jo spet obiščem user posted image , jaz pa HALOOOOOOO    ženska jaz hodim k tebi ker nimam še menstruacije od poroda ( od poroda je v tem času minilo tri leta ).

Takoj sem jo zamenjala. Nova G. me je poslala na pregled hormonov ( krvni test ). V tednu dni mi je določila diagnozo povišan hormon prolaktin( tumor na hipofizi ). Me poslala naprej k endokrinologu.

Zdaj je pet let in tri mesca od poroda in jaz še nimam M. Če bi me dr. Reš poslala takoj na hormonski pregled bi jaz zdaj imela M. in verjetno še enega user posted image , tako pa še čakam.............

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2008 17:36:42   
Anonimen
Pa le nisem edini "čudak" user posted image , kateremu omenjena gospa ne sede.

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?