|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 0:56:55
|
|
|
|
Sarina
|
Ja, včasih se pa res vse nabere na kup :). Zjutraj sem že dirkala k mesarju po "robo" :pujs: za današnjo fešto (naša :roza::duda:Sara prvič praznuje namreč), potem v trgovino po vse dobrote :), itd. potem hitro kuhat in jest, pa vse pomit,pa bajto spucat... potem pa garažo spreminjat v "praznično sobo", pa postelje preoblečt (res ne vem, zakaj ravno danes :), pa oprat tri stroje cot in jih obesit (mimogrede sem tepihe iz kopalnice še prebarvala iz roza v vijolično :grrr:- brzina pa res ni dobra),pa zlikat en kup :bravo:,... ja pa še balone sem napihovala, da me vse boli (moram kupit pumpo),... vmes pa sem še šla na sprehod in uganjala vragolije z našo malo :angel::love:9nebesa, ki zdaj že par ur sladko spi 9nebesa, potem ko sem jo skopala :racka:. Pa atija je še blo treba spravit v nočno službo skupaj z vso malico :):), pa še kaj bi se našlo,... Ja, potem ko sem mislila da sem gotova za danes, pa opazim, da so noge že primerne za depilacijo (še sploh, če imam v poned. ginekologa :)-) - pa sem še to zrihtala :) . Pa imam še kar energijo - nevem, če ne bom kar do jutra možeka počakala, da pride iz nočne (saj ne). Ja, pa še na RR sem mogla prit, če jaz nisem tudi že odvisna, potem naj me pa :hudicek:...LAHKO NOČ :rozica:!
|
|
|