Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ma naloga - 4. razred - pomagajte rešiti 22.3.2009 8:25:21
|
|
|
|
cgorjanc
|
Ja in kakšen račun naj bi bil iz tega,oz.vprašanje?
|
|
|
|
RE: Ma naloga - 4. razred - pomagajte rešiti 22.3.2009 8:29:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cgorjanc Ja in kakšen račun naj bi bil iz tega,oz.vprašanje? Vse piše tule:
|
|
|
|
RE: Ma naloga - 4. razred - pomagajte rešiti 22.3.2009 9:08:56
|
|
|
|
lutka
|
Kaj pa piše v rešitvah ? Če se jaz prav spomnim je ta naloga nerešljiva . Moram pa mojga vprašat ko pride domov. Smo se mi tudi pošteno namučili, mislim da ravno s to nalogo.
|
|
RE: Ma naloga - 4. razred - pomagajte rešiti 22.3.2009 9:20:28
|
|
|
|
hrchy
|
seveda je neresljiva. Ce en plesalec tehta vec kot 4000 dag, mora njegov par za v dvigalo tehtati manj kot 4000 dag. In v tej nalogi stirje plesalci tehtajo vec kot 4000 dag, samo dve plesalki pa manj kot 4000. To pomeni, da jih je nemogoce sestaviti v tri primerne pare.
|
|
|
|
RE: Ma naloga - 4. razred - pomagajte rešiti 22.3.2009 9:21:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Ma ne morš verjet kaj hočejo narest iz naših otrok....
|
|
RE: Ma naloga - 4. razred - pomagajte rešiti 22.3.2009 9:29:08
|
|
|
|
Marsy
|
Čist slučajno sem tole zasledila, pa sem mogla it pogledat. Sam sem preveč neprespana, da bi se mi dal poglabljat . Imam 5-mesečno hčerkico, ki ji zobki ne dajo spati, pa rabi družbo. Sem pa zato pogledala, ker sem učiteljica razrednega pouka, pa me je pač firbec premagal, v čem je problem. Nočem izpasti, da nas učitelje zagovarjam, ampak zelo pogosto se jezimo na učbenike in delovne zvezke, pa delovne učbenike ipd. ker so mnogi pravzaprav neuporabni. Ampak je tudi tuki v ozadju biznis in zato nastajajo vedno novi učbeniki, da se obrača denar. Nasrkamo pa vsi; otroci, starši in tudi mi v službi. Jaz se ne bi sekirala, če naloga ne bo rešena. In če je učiteljica normalna, ne bo komplicirala zarad tega, temveč bo v šoli nalogo rešila skupaj z učenci. Oz. bodo skupaj prišli do tega, da je nerešljiva, če je tako. Včasih je treba dati tudi tak odgovor.
|
|
RE: Ma naloga - 4. razred - pomagajte rešiti 22.3.2009 9:44:24
|
|
|
|
Splišni
|
Saj se jih še brez prtljage na da tako sestavit, kaj šele s prtljago.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?