|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maškare v vrtcu
6.2.2007 11:28:35   
ksenjak
Zanima me, če imajo po večini vrtcev navado, da pridejo otroci za pust oblečeni v maškare? Skrbi me namreč to, da moj 22-mesečnik niti pod razno ne da na sebe nič, kar se mu zdi, da ni ravno oblačilo za vsakdan. Vem zato, ker imamo problem pri palerini (te niti pod razno ne da na sebe), pa tudi pri smučarskih hlačah, kaj šele kombinizonu.

Se pravi, ali boste vi vsi svoje našemili in koliko so stari? Mogoče kakšna ideja za našemit z bolj "navadnimi", vsakodnevnimi oblačili?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maškare v vrtcu
6.2.2007 11:34:15   
Anonimen
Če noče, noče, ne ga silit in ne se sekirat. Bo pa drugo leto, ali pa naslednje. Bo prerasel take fore, brez skrbi. Pa naj gre v običajnih oblačili, mogoče mu le za s seboj daj kaj v kakšno vrečko. Če bi si slučajno tam premislil, ga lahko vzgojiteljica še vedno obleče. Če boš sploh imela kakšen kostum pripravljen, seveda.

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 11:39:39   
VERONICA
Pri nas pa v vrtcu otroke pripravljajo na to.

Če se tvoj ne bo hotel preobleči ti pa imaš kostum za njega ga kar uzemi s sabo. Ko bo videl druge otroke preoblečene mogoče se bo premislil.

Pa kostum naj bo čim manj zahteven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 11:41:03   
Janya
Tudi mi lansko leto nismo bili našemljeni iz istega vzroka. Potem pa sem že med letom kupila krilca v h&m in letos komaj čakajo pusta, ker se tudi skupinica imenuje metuljčki in bojo tudi one metuljčice. user posted image
Brez mazanja pa tudi letos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 15:15:10   
Jančika_
Vasja je star dve leti in pol in je letos prvo leto v vrtcu. Lani je bil brez problema medvedek, letos pa ima razne fore. Kupila sem mu levčka in ko smo ga v nedeljo prvič oblekli vanj, se je pogledal v ogledalo in zahteval, da ga slečemo. Potem nisem smela levčka niti omeniti, ker je ratal kar živčen in se je drl, da ne bo levček in konec. Nakar se je včeraj spomnil nanj in hotel biti cel dan oblečen. In danes tudi (je doma, ker je zbolel). Sem pa skoraj prepričana, da ga bo do pusta minilo in da se ne bo hotel obleči. Če ne prej, bo tulil v vrtčevski garderobi ali kje. In če ne bo hotel biti namaskiran, pač ne bo. 

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2007 16:32:52   
tonja
Mislim, da je kar povsod navada, da se otroci našemijo.

Če se ne bo hotel našemiti, ga ne siliti! Imej pa kakšen enostaven kostum, ki mu ga lahko pustiš v vrtcu, da ga bodo kasneje poskusile še vzgojiteljice nahecat.
Morda bo drugače, ko bo videl druge otroke.

Srečno!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 10:15:05   
ksenjak
Sem razmišljala, da bi ga v nekaj belega oblekla, hlače imam, za zgoraj bi se že kaj našlo (halje namreč nimam, šivati ne znam), okrog vratu pa bi mu dala stetoskop, ki ga tudi imamo doma. Pa še zdravnike se kar rad igra. Mogoče bi bilo to edino, kar bi prenesel na sebi.
Moti me edino to, da se v njegovi skupini zdravnike kar pogosto igrajo in se oblačijo v zdravniško haljo. Ali bo potem izgledalo čisto brez veze?

Lp

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?