|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mašinca za odstranjevanje muck s tekstila
1.11.2009 21:54:23   
Anonimen
A mogoče katera ve, kje se dobi ta mašinca na baterije, ki recimo iz zmuckanega poloverja odstrani mucke oz. te vozljičke? Smo jo imeli doma, pa jo je vzel hudič ... zdaj je pa nikjer več ne najdem ... so imeli nekaj časa nazaj v Lidlu akcijo, pa je pošla še preden sem uspela do tja pridt user posted image ... jaz bi jo pa tako imela, ker bi rada nekaj poloverjev pomladila ...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mašinca za odstranjevanje muck s tekstila
1.11.2009 22:10:10   
Noel
Jaz sem to pred časom kupila pri Neckermannu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2009 22:27:34   
Noel
Sicer pa je tudi tu:

http://www.nakupovanje.net/hyundai-lnt880-odstranjevalec-muck-pr-1166833

http://www.dobratrgovina.com/index.php?main_page=product_info&cPath=208_231&products_id=5059

http://www.pikanet.si/trgovina.php?mod=search&query=odstranjevalec+muck

http://www.schaefer-boutique.si/produktansicht.php

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2009 22:45:34   
Anonimen
Ja saj pri neckermannu sem gledala pa nič našla ... drugače pa HVALA za linke ... 100% ga naročim!!!

(odgovor članu Noel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2009 7:12:42   
darja72
Zadevo imajo tudi v Merkurju.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2009 7:17:28   
manetka
pri tej zadevi ni kakega hudega učinka, sploh pri ta velikih muckahuser posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2009 9:09:21   
Anonimen
manetka, pri čisto scufanih zadevah res ne ... samo smo ga imeli doma in men je bil super.

(odgovor članu manetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2009 9:09:59   
Anonimen
Ta informacija mi je pa še bolj všeč user posted image

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2009 14:31:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darja72

Zadevo imajo tudi v Merkurju.

Evo bila v Merkurju in dobila zadevico za slabe 4€ ... tak da še dobro, da nisem takoj naročila preko neta. Šeenkrat hvala za info!!!

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2009 5:00:08   
punci
a pa  si to dobila kakšnega na baterije? Ker moja sestrična je imela nek valjček, apak preden je ona to vse iz plašča dol dobila te je že minilo zraven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2009 15:22:26   
Anonimen
Ah valjček je samo za kak prhljaj z ramen za spravljat ... jaz pa sem kupila neki takega:
user posted image
V Merkurju ga imajo tam pri teh posodah in krpah za čiščenje, pa tut ti navadni valčki so zraven, stane pa 3-4€. Sem en pulover že pomladila in ni nič več zmuckan user posted image .

(odgovor članu punci)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.