Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 7:05:29
|
|
|
|
Udb
|
Maša, vse naj naj najboljše!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 7:13:33
|
|
|
|
dory
|
Iskrene cestitke:rozica:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 7:13:57
|
|
|
|
Anitka
|
Maša vse najboljše in naj se ti čimprej uresničijo tvoje želje! :darilo::torta::duda::darilo::torta::duda::darilo::torta::duda::darilo::torta::duda::darilo::torta::duda: Anitka:metulj:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 7:22:32
|
|
|
|
mujcek
|
vse NAJBOLJŠE :darilo::torta::rozica:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 7:28:49
|
|
|
|
simonas
|
:bravo::torta::bravo::darilo::bravo::torta::bravo::darilo::torta::bravo:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 7:29:12
|
|
|
|
Skye
|
:bravo::rozica::darilo::torta::bravo::rozica::darilo::torta::bravo::rozica::darilo::torta::bravo::rozica::torta:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 7:32:24
|
|
|
|
emaa
|
Vse naj, naj:darilo::torta::rozica:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 7:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :sloncek: :sloncek::sloncek:MOJCA VSENAJBOLJŠE!!!:)-:)-:)- :muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca: :torta::torta::torta::torta::torta: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 8:01:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pardon:ups::ups::ups::ups: sem komaj ustala:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan: :metulj::miska::sloncek:MAŠA VSENAJBOLJŠE!!! :muca::kuza::muca::kuza::muca::sloncek::metulj::miska:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 8:27:52
|
|
|
|
Azaleja
|
VSE NAJBOLJŠE!!! :darilo: :torta: :rozica::rozica:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 8:54:50
|
|
|
|
tia
|
Vse naj naj,:torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica:. :bravo::bravo::bravo::bravo: Tia
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 9:09:24
|
|
|
|
koala
|
Maša vse naj naj! :torta::torta::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 9:11:35
|
|
|
|
Urska61
|
VSE NAJBOLJŠE, MAŠA!:torta::torta::torta::torta::torta::torta:. Naj se ti v naslednjem letu izpolnijo vse tvoje skrite želje!!:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: Urška61
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 9:44:06
|
|
|
|
cmokec
|
Maša, a ti tudi danes koledar obračaš. VSE NAJBOLJŠE :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, naj se ti izpolni vse tisto, kar te bo osrečilo in obogatilo tvoj vsakdan. Cmokec
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 9:52:45
|
|
|
|
Nyah*
|
:rozica:Se ena slavljenka... Vse naj, naj , naj, tudi tebi veliko :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: ter lepih :darilo::darilo::darilo::darilo:, pa da bi bila srecna, kar se da! Naj se izpolnijo vse srcne zelje! Nyah:metulj:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 10:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša, ti tudi? No, vse najboljše tudi tebi :):rozica::darilo::rozica::torta::rozica::darilo::rozica::torta:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 11:29:09
|
|
|
|
borovnička
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tudi z moje strani, VSE NAJBOLJŠE!!! :sloncek::rozica::rozica::rozica::darilo::darilo::torta::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica::sloncek:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 11:35:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
Še jst se pridružujem čestitkam:rozica::rozica::rozica: :darilo::angel::sloncek::torta: Tinka
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 11:43:26
|
|
|
|
buškica
|
vse najboljše:torta::darilo::rozica:
|
|
|
|
Maša26 vse najboljše!!! 24.3.2005 13:02:23
|
|
|
|
Maša26
|
:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups: Drage punce, sicer se vsem zahvaljujem za lepe želje, ampak zgleda, da je bil en nesporazum :zmeden: Ker jaz nimam ne :torta: ne :darilo: :ups: V glavnem nimam rojstnega dneva :ups: Saj bi z veseljem sprejemala čestitke, še toliko rajši kot za RD za :duda:, ampak sem trenutno deep deep down, ker mi je mBC ravnokar pokazal eno črtico, imam pa že 39. dan in zgleda, da namišljene znake nosečnosti :( No, vseeno hvala za pozornost, vedno prav pride ;););););) Tudi vam vsaki eno :rozica: :kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.