Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No, tudi jaz sem še tukaj, čeprav se ne javljam pogosto. Sem pa še vedno z vami. No, moj plan so danes jabolka in bučna semena. Če pa bo kriza z mrazom (kar verjetno bo), bo pa kakšna zelenjavna juhica, da se malce segrejem.
Tudi jaz sem še z majhnimi prekrški vedno z vami. Moj jedilnik bo danes zelo pester: Z: jabolka (2 sem že) K: jabolka V: jabolka Danes imam ne vitaminski - jabolčni dan
Dober dan iz sončne in za ta čas prijetno tople Vipavske doline.Pri nas se še vedno sprehajamo v kratkih rokavih in moram priznat, da prav paše.Jas imam danes Škrob in kuham ješprenovo mineštrco.
Zajtrk:4 suhe slive,namočene v vodi Kosilo:Ješprenček in velika skleda solate s fižolom Večerja:Ješprenček
Upam da se je čes dan tudi po Slo kaj ogrelo in da uživate v lepem jesenskem dnevu.
tud jest sm še z vami... občasno grešim, ampak zaenkrat ni sile.. danes zajtrk - banana kosilo - grozdje malica - parad. juha večerja - hm..... nekaj sadnega pač