Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maček Muri - Založba MK 2001 25.6.2010 22:55:06
|
|
|
|
stvarca
|
Pozdravljeni, tudi nam manjka, da popolnimo album še ena številka v albumu Maček Muri in to je 26. Žal za menjavo nimam nobene od teh slikic, lahko, se pa že dogovorimo za kaj drugega, pozdravček, M
|
|
|
|
RE: Maček Muri - Založba MK 2001 26.6.2010 19:41:06
|
|
|
|
rozinca33
|
Hoj! Sem poklicala na Mladinsko knjigo, vendar izvedela, da se pri njih ne da kupit teh nalepk, niti niso postregli s kakšnimi koristnimi informacijami, kje bi jih lahko dobili. Sem razmišljala, če bi bil pripravljen kdo, ki ima poln album, le tega poskenirat, pa bi si potem nalepke ven izrezali in sprintali - pa mamo album poln. Sicer ni glih po okusu strastnih zbiralcev, vendar album bo pa poln za naše otročke :) Je kdo tak, ki bi bil pripravljen poskenirat svoj poln album?
|
|
|
|
RE: Maček Muri - Založba MK 2001 26.6.2010 20:43:53
|
|
|
|
rozinca33
|
ko berem svoj post, se moram mal nasmejat - ko sem napisala "ven zrezat" sem mislila na skenirane sličice še v računalniški obliki, da se potem samo te sličice sprintajo ven. Da se ne bo kdo prestrašil, da bi želela kakšen album razrezat in uničit
< Sporočilo je popravil rozinca33 -- 26.6.2010 20:45:19 >
|
|
|
|
RE: Maček Muri - Založba MK 2001 26.6.2010 21:45:48
|
|
|
|
loonanai
|
*Rozinca33*, da ne boš skenirala in rezala, obrni se na spletkomat, tam še kar nekaj ljudi ponuja sličice Mačka Murija v zameno. Sledi povezavi: http://www.spletkomat.com/default.asp
< Sporočilo je popravil loonanai -- 26.6.2010 21:47:30 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?