|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M zamuja
24.10.2006 7:59:34   
mala zirafa
No že sam naslov vam pove da je danes 1. dan zamude.Za spremembo nimam tokrat nobenega rjavega izcedka, samo tišči me v maternici, kot da nosim kamne in kot da se mi bo vbsak čas vlilo.Groooza.Mislite da je boljše počakat še kak dan? Cikluse imam na 28-29 dni.recimo na 28. dan rjav izc., na 29. dan pa poplava.Včeraj zjutraj je bil roza flekec na papirju res res malo ga je blo in to samo zjutraj, danes pa je 28. dan.Naj počakam do jutri?
Prosim za spodbudne besede,zlate ste!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M zamuja
24.10.2006 8:26:46   
Anonimen
Živjo!

Če lahko še mal počaki. Bo bl za ziher.
Če pa res ne moreš pa pač naredi test.
Ne vem no jst sm se odločla da bom ta mesec počakala, ker sem že tolk testov brezveze stran vrgla da je joj. Škoda denarja in žicev. K itak če bo negativno se boš skoz spraševala če si nardila prezgodej ipd....
Držim pesti zate da ugledaš user posted image !
Pa poročej k boš kej vedla k smo firbci tuki goruser posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 8:33:26   
Nasy
ja itak, da počakaj in nehaj misliti na to, tudi meni se je že zgodilo, da jeuser posted image prišla po kakem tednu, ma to še prej, ko nismo delali nauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 11:30:23   
mala zirafa
Ravnokar sem testirala s CB-jem in je negativen.Moj mož ni zdržal in ga je šel kupit.Tako da jo to tečko pričakujem v kratkem, trebuh pa me že tako boli, da je za znoret!Pri prvem otroku mi je pokazaluser posted image  prvi dan zamude, tako da res mislim da tokrat nisem srečkauser posted image .Bo pa kdaj drugič.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 11:31:34   
bubyca
joj, mala zirafa, tudi pri meni je danes prvi dan zamude. kar pa je nabolj zanimivo, sem to ugotovila šele danes, ko sem pogledala na koledar. ta mesec je v službi bila norišnica, tako da nisem razmišljala o tem, ali bo user posted image  prišla ali ne. no, srčno upam, da se je ta mesec kaj prijelo (po drugi strani pa dejansko ne upam upati), če pa se ne bo, pa tudi ne bom razočarana. bo pa naslednji mesec, ali pa naslednji... testa pa ta teden še sigurno ne bom delala (če me prej ne bo user posted image  obiskala).

lp in javi iztek - jaz vsekakor bom!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2006 13:56:27   
Maj75
Živjo!

Jaz bi še kak dan počakala. Tudi meni je zadnja user posted image  6 dni zamujala, tako da sem prejšnji ponedeljek kupila clear blue, ki sem ga nameravala narediti v torek zjutraj, pa mi ni bilo trebauser posted image . Aja, tudi jaz sem imela en dan prej roza madež. Vseeno, držim pesti zate.

Lp, Maja

(odgovor članu bubyca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2006 15:02:28   
Pinkyca
Na istem sva očitnouser posted image !!! Jaz bom šla v lekarno po un test ko sta 2 notr pa je bolj poceni. Pa bom vseeno še počakala par dni ker tole metanje stran denarja za teste se mi zdi malo brez veze. držim pesti za obe oz. za vse ki neučakano čakam-o !!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2006 20:37:35   
mala zirafa
Pinkyca pa poročaj rezultate.Upam danam kmalu vsem uspe.Pri meni n še nič.Pnavadi ko se mi, se mi zjutraj vlije.pustimo se presenetitiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2006 10:24:51   
Pinkyca
Mala žirafica meni se je že včeraj zvečer ulila user posted image  kot dež, ki mi je padal na strešna okna !!! Malo sem bila potem žalostna cel večer ampak kaj hočemo gremo dalje. Se pa spet zdim patetična sama sebi kako se hitro pustim speljati svoji glavi ob minimalni možnosti user posted image  ... Zdaj sem si lepo že izračunala O dneve in glavo gor.... Zate pa stiskam pestim, da ti je ratalo !!!

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2006 11:42:57   
mala zirafa
Ups malo sem se zmotla. Danes je šele 1. dan zamude, ker sem prejšnji mesec imela na 29. dan.Žal mi je zate Pinkyca.Bo drugič bolje.Tako da sem testirala prehitro.Sicer me vse tako tišči in boli tam spodaj da se mi je verjetno zaradi tega M zamaknila.Seveda vam takoj sporočim situacjo.Izcedkov pa nimam nikakeršnih, razen močnejši neke vrste beli tok.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2006 16:51:58   
bubyca
pinkyca, bo pa naslednji mesec! glavo gor in upoštevaj, da bo user posted image  prišel takrat, ko mu je namenjeno. ena user posted image  zate.

pa še nekaj, zadnjič sem slišala zanimiv stavek, in sicer "otroke ne delamo, ampak otroci pridejo"! se mi je zdelo res odlično.

lp, bubyca

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2006 13:36:49   
Pinkyca
hvala bubyca !!! imaš prav - res lepa misel user posted image

(odgovor članu bubyca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?