|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M v prvem mesecu nosecnosti?
29.2.2008 13:24:00   
Anonimen
Jaz bi imela vprasanje za vse tiste punce, ki ste bile ze kdaj nosece
in sicer me zanima, ce ste imele kaj krvavitve v prvem mesecu nosecnosti
takrat ko bi morala priti Menstruacija?
Kako ste vedele da to ni menstruacija? Koliko je bilo te krvi?
Ali ste se ze tudi slabo pocutile ali je bilo samo krvi zelo ocitno manj?
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M v prvem mesecu nosecnosti?
29.2.2008 13:25:47   
Naja30
Jaz sem imela v drugi nosečnosti prva dva meseca takrat, ko bi morala dobiti M, malo rjavkastega izcedka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 19:42:40   
Hans
Jaz sem imela v obeh nosečnostih še eno user posted image , bila je šibka in kratka.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2008 14:43:08   
gajka
Imela sem ene 4 dni rjavkastega izcedka, ampak vsak dan manj, pa skupno tudi zelo malo - za kak večji flek na vložku in to je bilo to. Da sem user posted image , sem sumila, ker me prsi nikakor niso nehale boleti, potem pa sem test naredila...

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......