|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po KT.......
6.11.2005 19:02:46   
Anonimen
Pozdravljene!

Oprostite za anonimnost.....
Zanima me, koliko casa je trajalo da se vam je izpostavil normalen ciklus oz. menstruacije po koncanem jemanju KT. user posted image mi zamuja sele en dan, pa me zanima ce je to zaradi prekinitve jemanja KT ali pa sem noseca user posted image Slednje je malo manj verjetno.... s partnerjem sva ob ovulaciji samo "pazila"...... Ali je vseeno mogoce da sem user posted image ??

Hvala za odgovore. Mal sem zmedena   user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M po KT.......
6.11.2005 19:08:25   
ZARA
oj...men se je normalni ciklus vrnil takoj drugi mesec, ko sem nehala jemat KT. Baje pa lahko traja do 12 mesecev, al pa še več...
Glede zanositve pa...lahko da si zanosila, ne vem, nisem bla zraven user posted image

lpk

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2005 21:40:11   
morskadeklica
Še preden se mi je vzpostavil normalni ciklus, sem zanosila (po pribl. enem letu). Zanosila sem torej kljub temu, da nisem imela redne menstruacije.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2005 21:43:35   
soncece24
jaz kt zdaj ne jem 3. mesec, M bi morla prit v četrtek, pa je ni bilo, tak da se mi še ciklus ureja, ker noseča nisem

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2005 7:11:39   
malicki
Meni se je pa ciklus takoj uredil. Zdaj je že 4 mesece odkar več ne jem KT in je vse ok, točen ciklus. No vsaj zaenkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2005 9:11:45   
lana38
Moj ciklus je urejen, odkar sem nehala jemati KT avgusta 2004, samo zanosim ne.user posted image

lana38

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2005 9:55:14   
Aja1
Meni se po KT ni uredila M tri mesece. Prvi mesec po KT mi je zamujala 6 dni, naslednja dva meseca pa 3 dni, tako da sem že kupovala teste user posted image
Zdaj je pa prej prehitra kot prepozna (včasih prehiti za dan ali dva).user posted image

Aja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2005 10:34:41   
rinka
Tudi meni se je ciklus takoj uredil, le da se je podaljšal za 2 dni. torej iz 28 na 30 dni. problem je le ta da še vedno nisem  user posted image . user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2005 21:45:54   
SanjaS
meni "traja" že 6.mesec neurejenauser posted image ... kar se tiče pa tebe, je pa stvar lahko tudi takale user posted image  ali takaleuser posted image , ker nisi zaščitena. Je pa popolnoma normalno, da ne mormo vse bit takoj noseče, ko nehamo jest KT, tko da ne kaže obupavat.
Raje se potolažmo da je temu tako, ker pač nismo čist hormonsko poštimane. Morda je tako tud bolj prav.
Po moje je najbolj pametno, da vse koledarje v stanovanjih skrijemo in do nadaljnega velja stroga prepoved štetja dni meduser posted image , pa bo.

Najbolje, da si damo kakšen drugačen kratkoročen cilj ; naredimo tisto, za kar potem ne bomo imeli dovolj časa in si predstavljajmo, da novega user posted image   že imamo... pa bo prišel. Bo imel razlog zakaj priti. K naveličani in neučakani mami, katere glavni življenjski cilj je user posted image ali user posted image  ni ravno najbolj zanimivo priti...
Enkrat sem o tem premišljevala in si ne morem pomagat, da tega ne bi delila z vami, čeprav ni kakšne znanstvene raziskave s katero bi to razmišiljanje podprla... So pa izkušnje.
Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2005 21:55:36   
Teja K.
Prebrala sem vašo debato in se ji malo pridružim. KT sem jemala 4 leta in jih zdaj od julija ne jem več. user posted image user posted image user posted image  Odločila sva se namreč z možem, da imava user posted image . Do sedaj nama še ni uspelo. Ampak ene obupam.Tudi user posted image  še pride. Trudiva se vseeno. Moja user posted image  zamuja že ogromno-danes je 62 dan od zadnje. Naredila sem že test CB, pa je negativen. lep pozdrav vsem....

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2005 22:58:01   
Nely
Js sem jemala KT 11 let in M se je prikazala šele po treh mesecih od prenehanja s KT. Nato sem imela dokaj nereden ciklus kakšne pol leta, nato pa točno na 26 dni. In ta mesec nam je končno uspelo narediti user posted image .

Če si noseča, ti ne vem povedat, je pa možno. Samo, če je to tvoj prvi mesec odkar si prenehala jemati KT, je bolj verjetno, da se ti M še ni uredila. Sicer pa boš najbolj sigurna, da počakaš še kak dan, nato pa narediš test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2005 9:26:19   
Reja
Hej.

Moj ciklus po skoraj enoletnem premoru (tabletke tri-stediril sem jedla sedem let) še vedno ni urejen. Prva dva meseca po prenehanju je bilo vse ok, potem pa se je začela zmeda.

Zdaj je še vedno tako, da je ciklus dolg od 28 do 34 dni, kar je prava groza. Prvič zato, ker user posted image  čakam včasih cel teden, potem se začne pojavljati malo rjavega izcedka in šele po nekaj dneh se mi vlije.

Nimam pa niti najmanjšega pojma, kako naj ugotovim, kdaj sem plodna, ker se dolžina ciklusa spreminja iz meseca v mesec. user posted image

Sem o tem povprašala G, pa mi je rekla, naj ne skrbim, niti za vmesne krvavitve, niti za izcedke raznih barv, razen če bi se vse to začelo krepiti. Je rekla, da se mi bo po porodu vse uredilo, če prej ne.

S tem se lahko tudi ti tolažišuser posted image

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.11.2005 14:41:41   
A_A
Živijo!

Tudi meni se po enem letu še ni uredila M. Menda da je to še v mejah normale.
Če imaš M na tri mesece ali dlje, je zadeva za omenit G.
user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?