|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po IVF
28.6.2006 19:01:49   
pika74
Punce, dejte mi neki povedat. Kako je zgledala vaša M po IVF oz. ICSI?
A je bla normalna?

Moja je čist mim user posted image .

• Prejšnji četrtek je prišla in potem je bla še v petek bolj na pol (bolj sveža kri).
  • Potem je bla 2 dni orng in pol konc.
  • Dons je pa spet začelo nekaj - ma bolj sveža kri, ki potem na vložku zgleda kot rjavkast flek. To spremlja čudno počutje (utrujenost, malo celo glava boli...) in neke bolečine vsake tolk časa pod popkom. Neki ni v redu. Danes bi moral biti 7. dan ciklusa.

Običajno mi M traja 2 dni in potem samo še par kapljic tatretji dan in konec.

A ma katera podobno izkušnjouser posted image ?

Lp
pika74 

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M po IVF
29.6.2006 10:31:34   
Andy29
Ojla Pika, jaz sem M dobila že sedmi dan po ET, bila je močna, mislim da se je vlekla cleih 8 dni. Naslednje je priša sedaj (po 46. dneh), upam,da se mi sedaj uravna. Baje je potrebno nekaj ciklusov, da se spet stanje normalizira, sicer pa odvisno od vsake posameznice.
lp, Andy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2006 10:44:05   
*Karmen*
Pika, jaz mam čisto podobne simptome. Sicer me ne boli glava, pod popkom in v jajčnikih me pa nekajkrat na dan pikne . Se mi je pa M začela in nadaljevala tako kot tebi. Potem je kar naenkrat izginila. Čez dva dni (v torek) pa vse do danes pa spet rjavi flekci. Sicer le 2-3x na dan. Tko, da po moje lahko krivimo za te simptome kar veliko količino hormonov, ki smo jih v tem postopku dobivale. Telo naj bi se teh hormonov rešilo šele v treh mesecih. Do takrat pa po mojem kar lahko računamo na takšne in drugačne "zbrke". Se pa v teh treh mesecih, če ni ravno velikih fizičnih ovir, splača malce večkrat izvajati posteljno telovadbo, ker so hormončki od postopka še prisotni in je možnost zanositve po naravni poti malce večja kot sicer. Ne veliko ampak toliko, da se splača poskusit pa že. Zato, Pika, kar brez skrbi in veselo na delo. Če te bo pa preveč skrbelo pa zaradi svojih živcev pokliči svojega G in se pozanimaj kako je s tem. Zgolj zato, da boš mirna. Pa srečno Pika! Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2006 10:58:19   
tepka
men pa od sobote teče kot pri norcih, skoz sveža kri s kosi. Noro vam povem!
danes je sicer že malo bolje ampak ne prav veliko.

upam da bo kmalu nehala.

lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2006 11:56:12   
pikovit
Za vse punce ki krvavite malo čudno,bi vam jaz predlagala da gresta k svojemu ginekolgu na pregle.Jaz bi na vašem mestu se šla pokazat da boste potem 100% da je vse OK in boste brez dvomov.To je samo preventiva.
Pa brez skrbi mogoče je to samo nasvet.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2006 17:36:37   
pika74
Hvala vam za odgovore punceuser posted image .

Danes zjutraj sem klicala na ginekološko v Lj in vprašala sestro, kaj mi svetuje. Pa je rekla, da če bo še trajalo tako stanje... da naj se pridem pokazat. In res sem se odločila, da bom počakala tja do drugega tedna.

Je pa tudi povedala, da če bi me bolj bolelo, lahko grem kar na urgenco.

Bom vidla... upam, da bo šlo na bolje.

Držte se!

lp
pika74
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2006 17:26:53   
kapica
Ne mi zamerit da spet nacenjam to temo,ampak nisem hotela nove odpirat z istim vprasanjem, pa sem raje pobrskala.
Jaz imam iste tezave sedaj z M, od ivf-a je ze nekaj casa, sedaj pricakujem tretjo user posted image . Pa je se vedno popolnoma zmesano, joske me cisto nic ne bolijo, niso napete, samo spika me fajn doli, zamuja, v glavnem nimam taksnih znakov kot sem jih navajena. Tako je odkar sem imela ivf. In ker sem hotela prejsnji mesec ze iti v nov poskus z zamrznjencki, ravno zaradi tega nisem mogla. Pa je rekla G naj pocakam se en mesec. Sedaj me je pa strah da bo ta ureditev se dlje trajala.
Kdaj se je pri vas uredilo oz.  se je ze, glede na to da je preteklo od te teme par mesecev?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2006 17:41:10   
Anonimen
Halo kapicauser posted image . Evo moji menstri se tudi meša, še zmeri ni čist ta prava, so pa samo 3 cikli mimo od ICSI. Ta mesec mi je kar nekaj dni zamujala. Ker pa mi je tolk nagajala sem mal prebirala pušenjaka in je reku, da lahko zaradi številnih foliklov in ker vseh ne spunktirajo (unih ta malih), iz teh bi se pol naj pojavile cistice, ki s časoma same popokajo. Zaradi cistic ti lahko zamuja user posted image , pa tudi bolj boleča je. Lahk pa so vzrok samo hormoni. Upam, da se ti bo uredilo, da ne boš čakala še naprej. Bi pa fajn bilo dobit odgovor od teh punc, ker tudi mene zanima kolk časa bom še prenašala to čudno user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2006 19:48:35   
pika74
Ojla kapica,

moja M se je kar dobro uredila. IVF sem imela maja/junija, sedaj imam M na 28-29 (tako kot prej). Razlika od prej je le v tem, da je:
  • zdaj M manj boleča
  • imam zdaj M tako, da je najprej 2 dni samo malo na pol, potem pa tatretji dan na ful in četrti že spet umirjanje...

Drugač vse normalno. Je pa res, da pri enih traja malo dlje časa, da se spravi spet na stare tirnice.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.