|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po HSGju
4.11.2005 19:57:38   
Massa26
Zanima me, če ste imele po HSGju kaj drugačen ciklus?

Meni se čudno zdi, danes je 33. dan, saj čakam jo tam nekje čez par dni, ampak me že nekaj dni po malem špika, kot da jo bom dobila. Predvsem mi je pa čudno, da me NIČ ne bolijo prsi. Drugače me že več kot en teden prej ful.

Saj ne vidim povezave, ampak me vseeno zanima.

user posted image  sva pa ene parkrat, pa še to takrat, ko bi bila možna O, s kondomom - no ne čisto od začetka. V glavnem, na zanositev res ne upam (razen v fantazijah user posted image )

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M po HSGju
4.11.2005 20:11:51   
Sulfinija
Maša¨!!!!!!!!!

Jaz sem po hsg imela čisto normalne cikluse kot sem jih imela drugače.Le malce razoičarana sem bla,ker mi je rekel po hsg naj grem takojk domov in naj začnemo otročka delat,da bom takoj zanosila.Vendar je od tega minilo lto in pol in sem komaj sedaj zanosila.

Želim ti veliko sreče in poročaj kako bo šlo naprej pri vama.Pa veliko sreče!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 20:24:08   
Massa26
Mojca hvala za tako hiter odgovor user posted image .

Res mi ni čisto jasno, kaj se mi dogaja po telesu. Razen, če sem zato, ker mi je dr. Reš rekel, naj raje ne zanosim ta ciklus, po samem čudežu zanosilauser posted image . Ne saj nisem.

Hvala za lepe želje, upam, da se bodo uresničile.

Lep večer ti želim, srečka nosečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 22:05:14   
PBJ
Tudi jaz sem imela tak ciklus, kot prej. Zanosila sem 5. ciklus po HSG. Mogoče pa si user posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2005 17:35:49   
lana38
Jaz sem po HSG imela samo eno Muser posted image  še točno na 28 dni, potem sem pa zanosila.

lana38

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2005 19:57:43   
naja78
ojla.meni je user posted image  zamudila kvečjem 3 dni.bilo pa je vse ok,in nič drugače.malo so me bolj boleli jajčniki.to pa je blo tudi vse.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2005 3:06:52   
KODA
Čisto normalne cikluse sem imela po HSG.Zanosila sem 6 mesecev poHSG.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?