|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po HSG
15.2.2005 11:09:28   
anadejka
Okey,zdej bi vas pa jest neki uprašala.Konec januarja sem imela HSG in ravno sedaj imam prvo M po tem.Nenornmalno me boli.O.K.sej to je normalno da mal mora bolet.Ampak tokrat je full močneje.En dan prej in v soboto ko sem M dobila sem bla čist aut.Bolela me je glava(mene nikoli ne boli glava),cel dan bi samo spala.Danes je že četrti dan pa me občasno še zmeraj bolijo jajčniki in križ.Ponavadi moje m zgledajo tako,da takoj ko jo dobim pojem 2 Nalglesina proti bolečinam in pol sploh ne vem da jo imam.Tokrat pa je kot da bi jo prvič dobila.
Zdaj pa ne vem a je to zarad HSG,al pa je kriva smrdljička(čaj),ki jo pijem vsak večer???

A se kateri kej sanja kaj bi to bilo?Izkušnje?

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   M po HSG
15.2.2005 12:00:20   
biba77
Andrejka,
jaz HSG-ja nisem imela, pa ti povem, da imam zadnji dve leti!!!!, ko delava na :duda: taaakooo bolece M, da najmanj en dan popolnoma prelezim (ne glede na Nalgesin, Bonifen,...) v temni sobi. Potem pa je lazje...
Ne vem, ce so bolecine pri tebi prisotne zaradi HSG, ampak drzim :miska::miska::miska:, da bodo cimprej minile in jih za doooldo, dolgo casa ne bo nazaj.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   M po HSG
15.2.2005 13:25:24   
Anonimen
JAz sem tista, ki je vedno imela zelo boleče menstruacije. Sem morala veikokrat po injekcijo, omedlevala sem od bolečin:(...vsi so govorili, da bo po porodu bolje. No in je za malenkost res...vsaj toliko da 2 Bonifena primeta in malce ublažita.

Po HSGju sem tudi jaz imela bolečo in zelo močno menstruacijo. Ampak zame ni bila bolečina nič nenavadnega-sem, jo bila že od prej vajena. Potem sem zanosila.:bravo:
ZAto tudi tebi predlagam, da sedaj zanosiš :)-:)-

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   M po HSG
15.2.2005 14:25:15   
anadejka
Uuuu thanks Kristina,pa rade volje bi,veš!!:bravo::)-:bravo::)-

Kolk po HSG pa si zanosila?Koliko časa sta prej delala na tem.
Jest sem full upala da nama bo takoj po HSG-ju uspel,pa ni:(.Zdaj upam na naslednji mesec.

Mogoče je res kriv HSG,ker so mi prepihal in spucal kanale,da me sedaj tako boli in imam tako močno.
Pišuka glih prej sem morala pojesti še dva tableta,da sploh lahko kle sedim in delam.Noro že 4.dan M imam pa še vedno full močno in bolečo.

Eh bo že boljš,komi čakam O,pol bo bolj veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

LP,A

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!