Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 23.2.2009 19:45:55
|
|
|
|
cgorjanc
|
veliko uspeha in užitkov
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 23.2.2009 21:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa je ne pričakujem 27.2., samo ne verjamem da bo kaj ker ta mesec nisva veliko .
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 23.2.2009 21:24:27
|
|
|
|
pejka
|
Jest je ne pričakujem 25.3. Kako dolgo se že trudite? A jeste kakšne vitamine za večjo plodnost?
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 23.2.2009 21:26:59
|
|
|
|
pejka
|
Sej ni potrebno da velikokrat . Lahko je samo enkrat, važn da je v pravem času! Sam jest itak ne vem, kdaj je ovulacija in če jo sploh imam, tko da kar veselo . Držim pesti, da marca zagledamo !
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 23.2.2009 23:46:16
|
|
|
|
SISI4
|
Jaz je ne pričakujem 11.03 Pa vsem
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 6:56:40
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: pejka Jest je ne pričakujem 25.3. Kako dolgo se že trudite? A jeste kakšne vitamine za večjo plodnost? zdaj greva s fantom v četrti krog. drugače pa ne jemljeva nobenih vitaminov za večjo plodnost, jaz jemljem samo folno - tablete Tifol.
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 10:08:33
|
|
|
|
tassika
|
Ojla, če danes na pregledu UZ-ju dobim zeleno luč, je ne pričakujem okoli 15.3. bo pa to prvi krog po SS ki sem ga imela oktobra. Močno upam, da bo danes vse tako kot mora biti.
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 11:39:10
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursap pa je odšla . naslednje NE pričakujem 19.3. kdaj je pa ostale ne pričakujete? zdaj je treba cel mesec . držim pesti za vse nas. Še jast se ti pridružim na 19.3. Ja ko se poslovi bo pa akcija na polno.
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 13:55:35
|
|
|
|
Pikapoka83
|
Ursap, zakaj ob dnevih ko maš za dobit izgineš iz foruma in nas pustiš vse radovedne kaj se s tabo dogaja??? Tudi jaz grem pa v tretji krog. Držim pesti zate in vse ostale borke
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 14:55:52
|
|
|
|
pejka
|
Jaz se trudim že eno leto, pa zgleda bo treba it na tablete . Sem začela pit matični mleček, pa vitamin E, od danes naprej pa pijem še čaj krvomočnice in močno upam, da bo kaj učinka!
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 15:26:31
|
|
|
|
zvezdica1980
|
IZVIRNO SPOROČILO: U IZVIRNO SPOROČILO: ursap pa je odšla . naslednje NE pričakujem 19.3. kdaj je pa ostale ne pričakujete? zdaj je treba cel mesec . držim pesti za vse nas. Še jast se ti pridružim na 19.3. Ja ko se poslovi bo pa akcija na polno. Še jaz....jaz ne bom dobila 19.3.2009!!!!
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 15:28:13
|
|
|
|
tejčit
|
Jaz pa čakam po abraziji upam da čimprej pride nikoli se je nisem še tako želela.
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 16:35:57
|
|
|
|
ursap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83 Ursap, zakaj ob dnevih ko maš za dobit izgineš iz foruma in nas pustiš vse radovedne kaj se s tabo dogaja??? Tudi jaz grem pa v tretji krog. Držim pesti zate in vse ostale borke nekaj dni me ni bilo, ker sem bila na dopustu v Bovcu, pa nisem imela dostopa do interneta. na dopustu me je tudi obiskala ta .
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 19:05:52
|
|
|
|
lambada
|
Mene pa čaka hsc. Pol pa veselo na . Upam ta takoj zagledamo .
|
|
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 19:12:58
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Ojla, če danes na pregledu UZ-ju dobim zeleno luč, je ne pričakujem okoli 15.3. bo pa to prvi krog po SS ki sem ga imela oktobra. Močno upam, da bo danes vse tako kot mora biti. Evo na pregledu vse OK, zdaj pa kar ne vem, bomo počasi malo začeli tako da sem na seznamu za 15.3. čeprav mislim bolj na april kot marec. lp
|
|
RE: M ni več, gremo v akcijo 24.2.2009 20:02:32
|
|
|
|
zvezdica1980
|
Po dveh dneh je odšla....mal čudno je da sem jo imela samo 2 dni. Ponavadi jo imam vsaj 5 dni???? Nč zdej pa ...da bo marca !!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?