Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za pomoč 6.11.2007 7:52:29
|
|
|
|
afnica mala
|
Reckova mogoče pa je . Dabroston pa nič ne škoduje. Jaz sem dobila po 2 dneh od zadnje tablete (2x na dan) Ko sem bila pa noseča in sem jemala Dabroston (3xdan) potem je pa plodek odmrl (čisto na začetku), pa je trajalo par dni več od zadnje tabletke. Tako da, držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč 6.11.2007 7:55:24
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Kolikor jaz vem, je test merodajen prvih 10 min, potem pa ne več. Čeprav na Baby chack recimo piše, da v zgodnji nosečnosti, ko je zelo malo BetaHCG, lahko pokaže + šele po 10 minutah. Tako da, ponovi test, ali pa pojdi na krvnega (Adrialab, LJ), ki je 100% točen.
|
|
RE: Prosim za pomoč 7.11.2007 17:43:25
|
|
|
|
neyka7
|
Ojla! Reckova tud jz mam tablete dabroston (zaradi nerednih ). G mi je rekla, d morem vzet na dan eno tableto. pa dobim 5-7 dni po zadnji tableti, in tud tokrat sem jo dobila. Tko d sem zelo razočarana. Kaj čem, tko je... Enkrat bo že... Upam, d bo tebi uspelo.... Pozdravček
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......