|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M in nosečnost???
25.4.2006 21:39:50   
Ni novih sporočil
Ulla
Ojla,

zdej mi pa ni čist jasno vse skup. V nedeljo se mi je prikazala user posted image , ki sem seveda upala, da se ne bo, ampak se vseeno je. No, danes je pa tretji dan M, ampak jo je čisto malo še skoraj nič več ne kaplja, ampak prve dva dni je kr lilo(krvavo ni bilo rjavega izcedka, razen prvi dan). Ponavadi mam M 6 dni in 5 oz. 6 dan se mi nekako zmanjša M, sedaj se mi je pa že 3 dan??? Pa tudi med menstruacijo  me ni nikoli špikalo, sedaj me non stop skoz neki špika?

Alije kateri kaj znano, prosim pomagajte mi z vašimi zlatimi nasveti. No,mogoče je pa psiha za vse kriva?

Lepo se mejte, pa lepo noste user posted image tiste, ki ga imate,vsem ostalim pa čimprejšnjo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M in nosečnost???
25.4.2006 21:57:44   
Ni novih sporočil
Anonimen
naredi test boš najbolje vedela user posted image

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2006 22:33:57   
Ni novih sporočil
Anonimen
Lahko da je šlo za SS, ali pa mogoče IMN ali pa ta psiha deluje 100 na uro!
Če nisi prepričana kaj se dogaja s teboj naredi test. Če bo tudi drug mesec M "čudna" se oglasi pri svoji G. Kaj več ti žal ne morem reči.
Je bila pa tudi ta mesec pri meni ta M "kr neki". Kratka, prišla z enotedensko zamudo, pa me je skoz neki špikalo v levem jajčniku...

Lp

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2006 8:59:59   
Ni novih sporočil
LUNA06
Oj!
Tudi meni se je zgodilo, da sem zadnjo user posted image  imela samo 4 dni, drugače imam pa 7-8.Verjetno na to res psiha vpliva, zato se sploh ne sekiram in še naprej pridno user posted image .
Tudi tebi želim, da boš čimprej user posted image .

Pozdravček!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2006 9:02:46   
Ni novih sporočil
Ulla
Ja vrjetno je res psiha, ravnokar sem naredila test in je bil negativen user posted image , tko, da v nove boje, sam čudno samo tri dni  sem mela M, danes pa čisto nič kapljanja večuser posted image ?? Tudi tebi želim čimprejšnjo user posted image .

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2006 13:33:25   
Ni novih sporočil
LUNA06
Najlepša hvala!
Ravno v petek naj (ne) bi prišla user posted image . Upam, da je res ne bo!

Pozdravček!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2006 19:18:11   
Ni novih sporočil
Ocenia
Prej ko ne, se mi zdi da je kriva psiha. Tudi sama sem ponavadi imela M kar nekaj dni. Ko sem začela aktivno delati na user posted image  mi je M lila dva dni noro, potem tretji dan, pa se je umirila, četrti dan je ni bilo več.
Čim manj se obremenjuj!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2006 21:37:09   
Ni novih sporočil
KODA
Naredi test in javi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2006 17:31:28   
Ni novih sporočil
tajana
Oj!!!
Tudi pri meni ,odkar delamo na user posted image   je  M.  kr neki.en mesec tko,drug mesec nazaj in se strinjam da to psiha dela.Glavno pa je da ne obupamo in še naprej  user posted image .Enkrat bo že uspelo,ni hudič!!
L.p.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?