|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M še kar zamuja
1.12.2004 8:46:58   
Sugy
Dobro jutro vsem!

Oh, tole čakanje mi gre pa že pošteno na živce. :hudicek: še kar nimam. Včeraj sem zopet nardila test (baby check mini) in ni pokazal nič. Spet sem se navdala z upanjem, potem pa spet - velik nič. Tole mi je pa res čudno, tolk mi še ni zamujala.

A je možno, da je zaradi psihe ne dobim??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   M še kar zamuja
1.12.2004 8:58:18   
pupika
Sugy, dobro jutro.

Še ena, ki se je pridružila v naš krog. Midve z Nežo sva na istem, ravno taka nam zamuja že par dni, romed pa kaze negativno, CB sem sicer probala ko mi je zamujala en dan, pa ravno tako negativno, jaz bom po vsej verjetnosti še malo počakala za CB. Sicer pa mislim, da bi bilo najboljse da bi sle k ginekologu in se koncno prepričale na čem smo, ali pa v laboratorij na odvzem krvi.

Pi, kako pa je kaj s tabo, kaj tudi ti s enisi dobila M?

Ta mesec je res čuden.
LP:kuza::kuza:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:00:18   
Vrtnica1
Seveda je mogoče, da ti zaradi psihe zamuje. Meni je baby check mini sicer takoj pokazal nosečnost. Ti povem, da se je moji M čisto zmešalo, ko sva začela delati na :duda:; prej sem imela super točno, potem je zamujala tudi do 10 dni.
Ti priporočam, če je še kakšna 2 dni ne bo, da narediš potem test s Clear Bluejem, so najbolj zanesljivi.
Upam, da mogoče ti bo pa le pokazalo, da si :nosecka:.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:04:31   
žlička
naj vam zamuja se nadalnih 15 oz. kolikorkoli že mesecev in da vse postanete srečke:nosecka:

:rozica: za vse vas

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:05:55   
pupika
Joj žlička, ko bi se vsaj tvoje besede uslišale.

Zate:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:09:54   
Sugy
pupika, tudi jest sm že naredila s CB-jem ko mi je zamujala en dan, pa nič. Zdaj bom tudi še raje počakala, ker je tale CB fuul drag. Že tko sem zapravla ta mesec ziher 5 jurjev za te teste:)

Kako hitro pa pokaže v lab. na krvi?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:20:33   
žlička
kakor vem, ti lab. testi zelo kmalu pokažejo, nekaj plačaš in kasneje - popoldne izveš rezultat, mislim da gre nekakto tako, prakse pa nimam

pupika, zdaj drzim jaz :miska: za vse vas, konec meseca mi boste :miska: lahko vrnile

:metulj:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:34:13   
Neža81
Jaz pa sem tak zmešana, da joj...... ker še doma prebolevam bolniško, sem morala včeraj iti na kontrolo in so mi v lab. vzeli kri in sem pozabla, da bi jim rekla naj mi še preverijo za nosečnost.:grrr::grrr:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:36:26   
Neža81
Zdaj sem se spomnila, da moram jutri spet it v laboratorij na obris grla in bom rekla, naj mi še to preverijo. Upam, da do takrat ne bo M:hudicek:.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:38:03   
Ninika1
Neža81..DRŽIM PESTI ZATE!!!!
:angel::angel::angel::angel::angel::angel:
so zate za srečo :angel::pujs::pujs::pujs:

Javi nam!

Lp,
Ninika:rozica:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   M še kar zamuja
1.12.2004 9:41:29   
Sugy
veliko sreče, Neža :):):)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   M še kar zamuja
1.12.2004 10:04:06   
Natka1
Meni gre tale :hudicek: že pošteno na živce. Test CB negativen, nje od nikoder. Pa saj bi rada vedela pri čem sem. Obiska si sicer ne želim, a če mora priti, naj pride čim prej.

Test bom ponovila čez par dni, če je še seveda :hudicek: do takrat še ne bo. Verjetno v soboto.

Vsem RR-kam prav prijeten dan.

Natka

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   M še kar zamuja
1.12.2004 10:09:38   
Sugy
Natka, čisto enako mislim ;) Če mora priti, naj že pride, da gremo lahko čimprej v drugi krog :):)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   M še kar zamuja
1.12.2004 10:17:57   
cmokec
Vsem želim, da bi vaše učke zagledale :modri::roza:. Držim :miska::miska::miska::miska::miska:

cmokec

pa javite rezultate :bravo::bravo:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   M še kar zamuja
1.12.2004 10:29:03   
lol
Živjo
Sploh ni nujno,da vam test pokaže pozitivno,ker so lahko hormoni premočni in zakrijejo nosečnost.Pri meni je bilo tako do 3 meseca nosečnosti pol sem pašla k G pami je potrdil nosečnost.Za foro sem v 6 mesecu naredila test CB pa je pokazal negativno.Naročite se za krvni pregled.

LP lol:rozica:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?