|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M - je ali ne?
18.2.2012 15:09:19   
daisyb
Pozdravljene,

po dolgem dolgem casu sem spet na forumu. z mozem sva zacela delati na drugem otrocicku....sele s prvim februarjem. 14.2. bi mogla dobit M (zadnje case sem mela kar reden ciklus na 28 dni). 14. sem mela en sluzast krvav izcedek pol pa dva dni sam cuden rjavkast izcedek (krvi skoraj nic). Po navadi sem mela tud kaka dva dni pred M tak izcedek in se mi je pol po spolnem odnosu takoj pojavila fajn menstruacija. Tokrat pa nic. Izcedek se je vceraj koncal in zdaj cakam, ce bo M al ne. Ali bi bilo mozno, da sem zanosila. Zdi se mi mal neverjetno (ceprav mislim, da sva imela spolne odnose tud med O), ker nimam cisto nobenga znaka nosecnosti.

Kaj menite? Naj vseeno naredim test al je blo to kar sem mela M?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M - je ali ne?
18.2.2012 16:25:27   
*Junona*
Lahko, da je bila vgnezditvena krvavitev in si res noseča, poznam tak primer.
Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2012 17:57:30   
Najaa
Jaz sem imela takole vgnezditveno tako da... mogoče pa je. user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2012 18:17:48   
Anonimen
No, da še jst pristavim svoj piskerček. 8.2. bi mogla dobit M. En večer prej sem dobila roza izcedek (po seksu) in sem bila prepričana, da bo sledila M, vendar je ni. Čez dva dni sem imela zopet malo izcedka, od takrat pa nič.

Ta mesec sem tudi delala ovulacijske teste, tako da sem sigurna, da sva seksala med ovulacijo. Zdej pa ne vem, a nej nardim test al ne. Kr čakam še, a bo M prišla in si ne upam testa nardit. Mi je pa prejšnjo rundo M zamujala tri tedne.

Kaj mi svetujete?

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2012 18:44:28   
Anonimen
Mislite, da smo me jasnovidke?

Naredite test.user posted image

(odgovor članu daisyb)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2012 18:47:23   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislite, da smo me jasnovidke?

Naredite test.user posted image

user posted image  Meni tudi ta vprašanja ne grejo najbolj... kak pa naj jaz vem ali si ti noseča ali ne user posted image  Še za sebe nisem takoj vedla, sem morala test narediti. Smešno, po moje se samo hočejo malo pohvaliti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2012 9:57:34   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem imela takole vgnezditveno tako da... mogoče pa je. user posted image

Jaz isto. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2012 12:05:10   
Mimona29
Upam, da je uspelo! :)

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2012 13:38:46   
daisyb
zivjo! danes se ni nic z M....kakih znakov nosecnosti tud se nimam (teh nisem mela tud pri prvi nosecnosti, dokler nisem nardila testa).
Ce ne bo nic z M bom enkrat ta teden nardila test in sporocim. Upam, da bo pozitiven.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2012 17:56:39   
Najaa
Znaki so lahko še preden ti zamuja ali pa veliko kasneje. Če nisi prvič noseča, to tako veš. Jaz sem bila 4x noseča in samo enkrat sem mela znake kasneje, drugače pa vedno že preden mi je zamujala in sem točno vedla.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2012 17:56:11   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: daisyb

Pozdravljene,

po dolgem dolgem casu sem spet na forumu. z mozem sva zacela delati na drugem otrocicku....sele s prvim februarjem. 14.2. bi mogla dobit M (zadnje case sem mela kar reden ciklus na 28 dni). 14. sem mela en sluzast krvav izcedek pol pa dva dni sam cuden rjavkast izcedek (krvi skoraj nic). Po navadi sem mela tud kaka dva dni pred M tak izcedek in se mi je pol po spolnem odnosu takoj pojavila fajn menstruacija. Tokrat pa nic. Izcedek se je vceraj koncal in zdaj cakam, ce bo M al ne. Ali bi bilo mozno, da sem zanosila. Zdi se mi mal neverjetno (ceprav mislim, da sva imela spolne odnose tud med O), ker nimam cisto nobenga znaka nosecnosti.

Kaj menite? Naj vseeno naredim test al je blo to kar sem mela M?

lp

Č ti M zamuja, oz. je nisi dobila, ne vem zakaj enostavno ne narediš testa.
Pa še nekaj...kje pa piše, da ima vsaka nosečnica preden izve, pa tudi kasneje sploh kake znake nosečnosti?

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2012 13:30:46   
daisyb
pozdravljene!

hvala vsem za odgovore. Danes sem naredila test Cb in je pokazal plusek..evivaaaaaaaaa!user posted image  Upam, da bo slo vse v redu.

lp

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2012 13:33:58   
LuLu
Čestitam! user posted image

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?
endrina

da, občasno po potrebi (44%)

da, redno ker je imel-a ful krčeke (18%)

ne, ni bilo potrebe po tem (29%)

ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (8%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!