|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MSN
22.4.2007 10:15:30   
Spark
Upam, da bom razumljivo napisala.Naj mi nekdo pove, ko odprem MSN in mi zgoraj na vrhu piše moj ime, pa lahko spodaj napišem kak komentar. Zanima me kako k komentarju prilepim une smeškote. Sem gledala pa sploh ne znam. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MSN
22.4.2007 10:29:23   
total
Naloži sm različico MSN Messenger,pa dodaš kontakte..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2007 10:31:16   
G in T
user posted image =      :-)

user posted image =    ;-)

user posted image    = :-P

:-O

:-/

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2007 10:38:25   
G in T
:-D

:-Suser posted image

:@ user posted image

8-)

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2007 10:45:27   
Spark
Kaj pa če hočem dati noter smeškote, ki niso v standardni obliki noter, ampak sem jih naknadno dobila, pri teh mi to ne pali. 

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2007 10:47:50   
Anonimen
user posted image  

Klikni, da bo vecja slikca ..

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2007 10:50:01   
Anonimen
Spark, ce ti ga kdo prilepi, samo kliknes z desnim miskinim gumbom nanj in kliknes dodaj. Drugace pa kliknes na smajlije, das pokazi vse, kliknes na ustvari in poisces slikco na racunalniku (si jo shranis npr. v moje slike), izberes bliznjico na tipkovnici (''kodo'') in shranis.

Bo slo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2007 11:13:26   
Spark
Ribica, super da si se oglasila. Sej shranit si jih znam. Samo če hočem svoje smeškote uporabiti, da mi pišejo zgoraj kjer imaš ti [c=1]... in potem je spodaj še ena vrstica kjer ti lahko napišeš kak komentar, ali pa kjer se vidi muzika ki jo poslušaš. No v ta komentar bi jaz rada dala kak svoj smeško pa mi ga ne sprejme.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2007 11:14:12   
Spark
Joj kako pisavo sem pa uporabila, kr neki. 

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.4.2007 12:15:11   
Anonimen
Aja, potem pa tko povej user posted image  

Ne, tja gor pa ne mores svojih smeskov limat .. tja gor in v ''podnick'' (meni pise Padla s kolesomuser posted image ) lahko lepis samo msnjeve smajlije ..

pa zg. v okencku ti pise nick od tistega, s katerim se pogovarjas user posted image  

user posted image

LP, ribica

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.4.2007 12:21:07   
Spark
Aha, no dobro da vsaj vem. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.