Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MOTHERCARE BOMBAŽ.PLENIČKE-POZNATE? 12.11.2004 10:37:31
|
|
|
|
tamala
|
Pred tednom dni sem v Mothercare odkrila njihove bombaž,pleničke; v zavitku je 5 kom, 100 % bombaž, zunanja stran nepremočljiva, tako da prekrivne hlačke niso potrebne, primerne za velikost 4-10 kg, cena 9990 sit! Zdi se mi ugodno, pa še praktične so bolj od npr. racmanov, za katere sem se sicer odločila. Ima katera izkušnje oz. kako informacijo o njih???:zmeden: Bi bila zelo , če kdo kaj napiše!9nebesa:bravo: Božajte bušije. D, 34 t
|
|
|
|
MOTHERCARE BOMBAŽ.PLENIČKE-POZNATE? 12.11.2004 11:02:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni osebno so tudi bolj všeč, sem jih gledala, vendar je bila prodaja zelo slaba, tko, da tisto kar še imajo je stara zaloga, je pa ta cena 999o sit, za polovico nižja od prvotne...me je že parkrat zamikala, da bi jih probali...
|
|
|
| Stran: [1] |
Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?gagagaKoliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?10 € do 20 € (
9%)
30 € do 50 € (
7%)
50 € do 100 € (
15%)
100 € do 150 € (
10%)
več (
18%)
nič, vse naredim na koncesijo (
41%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!