mamamajča
|
Odpiram eno temo, za katero se mi nekak zdi, da bo kar aktualna. Začenjam! Dragi moji svakinji! Sporočam ti, da si mi bila ok, dokler si bla malo bolj tiho, dokler nisi začela vsak dan viset pri nas na kosilu (joj, kak ti naj to povem), in preden si poštudirala, da mojemu otroku v trgovini obljubiš igračko in jo potem tak fino meni zabrišeš na blagajno pa izjaviš "joj, sem pozabla, da nimam denarnice s sabo!" In punca izjavi, da se ji lušta pice, istočasno seveda meni tudi, se zmenimo, da gre po njih in damo vsak za svoje- pol midva, pol onadva. Se odpelje in je v min nazaj, me kliče pod oknom pa reče "ej daj, dnar mi vrži, če hočemo pico, jaz nimam za založit." Pa kaj si normalna punca???? In jaz tiho! Pa kaj sem jaz normalna? Ok, in potem mi pri svojih devetnajstih, kak pa naj jaz vzgajam svojega triletnega otroka.... hehe, sori, srči, to pa ne bo šlo! In njen feng šuj.... pa saj ni res. Mam stanovanje urejeno, kot mi je lepo in kot se v njem super počutim in me en dr***** briga za energije, je prav al ni prav. Zakaj, hudiča, si potem tolk pri nas, če te to moti??? Evo, se že boljše boljše počutim Pa da bi ji upala to v živo povedat, pa itak luksuz.....
|