Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 28.9.2007 21:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Baje dokler vsaj 3x ne kandidiraš na razpisu, nimaš niti približno šans. Žal. Info od nekoga precej pri koritu. Vseeno pa držim pesti, da vam uspe.
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 30.9.2007 11:59:46
|
|
|
|
elizabeta p
|
Mi smo se tudi prijavili. Bomo videli kaj bo.
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 2.10.2007 0:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Baje dokler vsaj 3x ne kandidiraš na razpisu, nimaš niti približno šans. Kandidirala sem na vseh razpisih od leta 1997 do lani. In nisem prišla niti blizu. Tako, da letos vloge nisem niti oddala. Kajti če nisem nič dobila takrat, ko nas je bilo 5 na 17-ih m2 (4 brezposleni odrasli in 1 otrok), potem tudi sedaj ne bi, ko smo 4-je na 150-ih m2 (2 zaposlena odrasla + 2 otroka).
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 2.10.2007 6:07:50
|
|
|
|
Snowflake
|
tudi mi smo že 3x kandidirali...vedno brez uspeha...zato sedaj ne bomo več. in pa več prostora bo za "une". če nismo dobili stanovanja, ko smo živeli v 9 kvadratih, kjer smo se umivali, spali jedli...mož je bil brez službe...tudi sedaj nimamo šans, ko sva oba zaposlena in tudi življenski standard se nam je izboljšal
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 2.10.2007 14:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Baje dokler vsaj 3x ne kandidiraš na razpisu, nimaš niti približno šans. Kandidirala sem na vseh razpisih od leta 1997 do lani. In nisem prišla niti blizu. Tako, da letos vloge nisem niti oddala. Kajti če nisem nič dobila takrat, ko nas je bilo 5 na 17-ih m2 (4 brezposleni odrasli in 1 otrok), potem tudi sedaj ne bi, ko smo 4-je na 150-ih m2 (2 zaposlena odrasla + 2 otroka). Ja, sej verjamem. Še taki morajo vsaj trikrat kandidirati, da imajo mogoče možnost, pa je bolj malo verjetno, da dobijo potem četrtič, petič...
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 2.10.2007 22:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Še taki morajo vsaj trikrat kandidirati, da imajo mogoče možnost, pa je bolj malo verjetno, da dobijo potem četrtič, petič... Kandidirala 5x na takšne razmere, pa nič. Ti povem - NEVER AGAIN!!!
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 3.10.2007 18:24:09
|
|
|
|
Lianna
|
Koliko je bilo ponavadi potrebnih točk, da si sploh prišel notri. Jih je več kot 500 dovolj?
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 3.10.2007 19:14:33
|
|
|
|
Sibil_
|
Neprofitno NI enako kot socialno stanovanje in brezposelni neprofitnega NE dobijo nikakor. In dohodki morajo bit v redu, da se lahko najemnina plačuje. LP, Sibil RR
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 3.10.2007 19:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Neprofitno NI enako kot socialno stanovanje in brezposelni neprofitnega NE dobijo nikakor. In dohodki morajo bit v redu, da se lahko najemnina plačuje. LP, Sibil RR Sicialnih stanovanj ni več. So jih preimenovaliv neprofitna. In res je, tisti, ki je brez službe, stanovanja definitivno ne dobi, ker bit občine je, da podeli čimmanj subvencij.
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 3.10.2007 23:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Neprofitno NI enako kot socialno stanovanje in brezposelni neprofitnega NE dobijo nikakor. In dohodki morajo bit v redu, da se lahko najemnina plačuje. Socialnih stanovanj že več let NI. Samo neprofitna so še, pa še ta se delijo na dve listi, A in B. Ena lista je za tiste, ki so finančno solidno stoječi in ki so sposobniplačati 10% vrednosti stanovanja. Druga lista pa je za tiste, ki tega ne zmorejo, torej PREDVSEM za brezposlene. Več, kakor je v družini brezposlenih, več točk dobiš. Nihče ne zahteva, da imaš PLAČO, da boš potem lahko plačeval tistih 150€ najemnine. Če si brezposeln, pač dobiš dodatne točke in DSP, s katero plačuješ najemnino. In, v končni fazi, JSS MOL ne zanima niti to, ali boš najemnino plačeval ti ali ti jo bo kdo drug - važno, da je plačana.
|
|
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 4.10.2007 14:17:12
|
|
|
|
mama54
|
Točno tako je kot je napisala Darja.
|
|
RE: MOL - neprofitna najemniška stanovanja 4.10.2007 22:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Je bilo tako tudi leta 1997? A to misliš, če je bilo enako za točke (in ostalo) glede brezposlenosti? Ja, je bilo, seveda. Za dodatek pa še to, da mi je po razpisnih pogojih vsako leto pripadlo VEČ točk, ker sem imela daljše bivanje v območju MOL in ob enem razpisu celo še manj denarja kakor ob prejšnjem. In dodatne točke zaradi kandidiranj na preteklih razpisih. Pa nič. So celo "strokovno ugotovili", da imam garsonjero.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?