|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOJA NEČAKINJA NIKA
12.3.2006 20:17:59   
Bubamaraa
Punce, jaz moram z vami delit to kar sem začutila danes...Vedno sem imela nečakinjo rada, ampak danes sem pa bila tako ponosna nanjo, da vam moram zaupat...Povabljena sem bila na državno košarkaško tekmo mlajših pionirk letnik 1993, kjer igra moja nečakinja....
Prišla sem malo mačkasta(včeraj sem praznovala 8.marec) tko, da mi se glih ni dalo iti... Ampak, ko sem Niko videla, kako igra, kako se je na igrišču razdajala, kako je dajala koš za košem sem začutila tak ponos do nje, da vam ne morem povedat... Postale so državne prvakinje...user posted image user posted image user posted image
Moram vam povedati, da pred 12-timi leti, ko se je Nika rodila, so se borili v Ljubljani za njeno življenje, ker je imela sepso, kasneje pa še šum na srčku.... Komaj so ji rešili življenje...(tistega dne je ena punčka umrla isto zaradi sepse)...
Danes je pa še na koncu, ko so podeljevali medalje jo proglasili za eno izmed petih najboljših državnih igralk, kasneje pa še za edino najboljšo igralko zaključnega turnirja v skupini mlajše pionirke letnik 1993... Dolgo nisem jokala, ampak takrat sem pa začela.... Takoj sem vedela, da že kot dojenček v prvih dneh njenega življenja se ni zastonj borila za lastno življenje, ker vidim, da danes je še zmerom borka....

Nika rada te imam

teta Romana

p.s. v album sem dodala nekaj slik

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MOJA NEČAKINJA NIKA
12.3.2006 20:21:22   
total
user posted image user posted image user posted image  za NIKO in njeno ponosno TETOuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2006 20:24:24   
spacey
To pa je lepo od tebe... Bravo Nika in ponosna teta! user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2006 20:45:51   
natanklavdija
BRAVO NIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2006 20:53:51   
paris
Čestitke Niki in še več takih ponosnih dni tetka!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu natanklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2006 21:18:48   
anitaz
To si pa tako lepo napisala, da so mi solze prišle....user posted image  

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2006 21:20:41   
dulcinea
Bravo za take vztrajneže. user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2006 21:30:13   
lelaval
user posted image user posted image user posted image   Z A    N I K O user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2006 21:55:19   
Pupica
user posted image user posted image user posted image za Niko in ponosno TETO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2006 22:04:30   
Anonimen
Bravo Nika!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2006 12:29:13   
Cikica
ČESTITKE NIKA IN user posted image user posted image za ponosno teto ROMANOuser posted image user posted image user posted image

lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?