Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MOČNA ŽELJA ŠE PO ENEM OTROČKU 21.11.2007 15:39:37
|
|
|
|
Serendipity
|
MamiH - glede izkušenj ti ne morem pomagati. Ti pa izrekam dobrodošlico in upam, da čimprej dobita še enega biserčka. Pa še nekaj za srečo - da bo vse kot mora biti.
|
|
|
|
RE: MOČNA ŽELJA ŠE PO ENEM OTROČKU 21.11.2007 15:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na bolezen ki jo ima 1, fajn preštudirajta, koliko želita imeti razlike, saj že 1 potrebuje ogrooomno pomoči. Drugače vam pa želim, da se čimprej odločita za 2. Poznam par družinic, ki imajo 1 invalida, drugega zdravega. Strah bo pa itak prisoten.
|
|
|
|
RE: MOČNA ŽELJA ŠE PO ENEM OTROČKU 21.11.2007 15:48:56
|
|
|
|
mamiH
|
Hvala obema za odgovor!
|
|
|
|
RE: MOČNA ŽELJA ŠE PO ENEM OTROČKU 21.11.2007 16:07:56
|
|
|
|
bastian111
|
glede odločotve po drugem otroku se odločita z možem sama. Strah ,ki je prisoten je ok ampak če se odločita in bo do 10 tedna nosečnosti vse ok,pejta na samoplačniški pregled v Ljubljano ali v Maribor .Nevem točno kakšna preizkava je ,pač pa vem da ti iz zarodka nekaj vzamejo in ,da je tisto 1000% točno.Je pa ena past ,je velika vrjetnost ,da lahko splaviš po tem pregledu.Jaz ti lahko povem za sebe saj sem tudi sama v 8 tednu nosečnosti splavila.Če bi se odločila še za enega otroka bi ga sprejela takšnega kakršni bi prišel na svet.Tudi če bi mi med nosečnostjo rekli ,da je 50-50 možnosti da je z otrokom vse ok bi to sprejela in stvar speljala do konca.Sama nisem mogla zanositi po splavu eno in pol leto ,končno nama je uspelo.Poslušala sem moža ki mi je že pred kakšno leto svetoval naj za ta čas pustim službo.Res je po natanko treh mesecev ,ko sem pustila službo sem zanosila. Vem da nimajo vsi to možnost ampak opravljala sem poklic prodajalke in sama veš da se tam stoji včasih celi dan in ,da tudi dviguješ stvari.Pri splavu mi je zdravnik rekel ,če bi bila noseča vsaj 12 tednov bi me dal v bolniški stalež. Tako da sem na delovnem mestu splavila prvega otroka.Vse to ti pišem ,zato da ti nekako prikažem da življenje je ena velika krogla ki se in se bo vrtela okrok . Pa vso srečo!
< Sporočilo je popravil bastian111 -- 21.11.2007 16:10:36 >
|
|
|
|
RE: MOČNA ŽELJA ŠE PO ENEM OTROČKU 21.11.2007 16:31:21
|
|
|
|
mamiH
|
Ja prav imaš , tako pač je .Ali se bosta z možem odločila za drugega ali pa si mogoče že noseča?
|
|
|
|
RE: MOČNA ŽELJA ŠE PO ENEM OTROČKU 21.11.2007 16:48:13
|
|
|
|
Pat74
|
MamiH kar pogumno! Imam dobro prijateljico, ki februarja pričakuje 4., kljub temu da ima tretji kromosomsko napako, star bo 2 leti. Kot pa vem, da če imaš enega otročka že bolnega, ti pripada že omenjena preiskava na napotnico, torej zastonj!
|
|
|
|
RE: MOČNA ŽELJA ŠE PO ENEM OTROČKU 21.11.2007 16:58:20
|
|
|
|
mamiH
|
Hvala Pat74. Ja pripada mi amni ocinteza , kjer grejo z iglo v trebuh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?