Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 18.11.2005 19:20:54
|
|
|
|
lex
|
BRAVO!!!!!!!! Tud mi smo prva dva dobili pri 4 mesecih, na druge smo pa čakali kar 4 mesece, pol so bli pa kar 4 naeenkrat zunaj.
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 18.11.2005 19:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jure Madoniš, sej se men zdi, da je tud Gašper neki preveč sitkan...moram mal potipat PBJ, kaj si pa kej naredila, da je bilo bolš? Al je tko na hitrco ven prilezel, da je blo vdveh dneh konec? Sej res, kolk časa pa sploh lezejo ven zobki
|
|
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 18.11.2005 19:49:10
|
|
|
|
eva1
|
za prvi zobek! Pri nas je tudi 1 prišel pri 4 mesecih, drugi pri 5 mesecu, 3 in 4 zobek pa sta prišla hkrati(v eni noči) pri 8 mesecih!
|
|
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 18.11.2005 19:53:46
|
|
|
|
anckabancka
|
Pri nas pa ni dobil zobka naš Aljaž, ki je dan starejši kot tvoj Jure, ampak sem ga dobila jaz! Pri mojih 25 letih mi je dva dni nazaj pokukal na plan moj prvi modrostni zob... Tu če ga ne bi bilo... No ja, mogoče bom pa zdej šele pametna postala.
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 18.11.2005 19:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooooooo AnčaBančaPomaranča Boš bolj pametna mamica
|
|
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 18.11.2005 21:13:24
|
|
|
|
bobek05
|
3x HURA za Jureta!!!!! Pri nas pa še ni noben na vidiku, čeprav ima dlesni že fajn trde, pa siten je tudi dovolj
|
|
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 18.11.2005 21:23:56
|
|
|
|
PBJ
|
Tinka, saj ne vem, kdaj se je pravzaprav začelo. Zadnji teden je bil nekam občutljiv pa sem mislila, da ga kaj v trebuščku ščipa. Tri dni nazaj pa je bil še 2. cepljen in je jokal celo popoldne. Naslednji dan je dobil 38,2 vročine. Včeraj pa je več ni bilo. Torej je bila reakcija mimo. Danes pa je bil še posebej tečen. Dojila sva se manj kot ponavadi. Na prsih je bil tri minutke pa je že jokal. Ko sem videla, da je zobek pokukal ven, pa sem mu malce dlesni masirala, pa ful sva ga z možem animirala , da je malo pozabil vse skupaj, pol pa spet jovo na novo.... Če bodo ponoči kakšne težave, pa mu bom dala svečko. Bomo videli, kako kaj bo. Joj, Anckabancka, ne me spominjat na modrostni zob. Meni so lani enega operativno odstranili. En pa mi na drugi strani še izrašča in to nekje ob strani, tako da ga bo treba tudi odstranit . Jaz imam z zobmi pravi cirkus, saj moram v decembru na odstranitev enega zoba in ciste pod njem. Ful mi je žal za zob, pa kaj hočem, saj ga je cista začela najedat. Upam, da bo ta mali imel več sreče z zobki Jure se zahvaljuje za čestitke . Tako mimogrede - tukaj v Mariboru je pred kakšno uro prvič snežilo - snežna nevihta. Si bomo zapomnili prvi beli zobek in prve bele snežinke. lp
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 18.11.2005 22:27:40
|
|
|
|
pika**
|
Pri nas pa še nič , pa mamo že 6 mescev. Me pa pošteno uščipne za bradavico, ko se začne igrat po dojenju
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 19.11.2005 10:01:20
|
|
|
|
tascha
|
Tudi pri nas se v teh dneh dogajajo taki premiki. S prstom se že čuti rob zobka spodaj spredaj . Star pa je 7,5 mesecev.
|
|
|
|
RE: MI PA BOMO /SMO DOBILI 1. ZOBEK :)) 19.11.2005 10:24:37
|
|
|
|
LONA13
|
Bravo - čestitam za zobek . Pomoje bo pr Nejcu tud kmal - je sitn k driska , pa dlesni ma tud ful nabrekle, pa vse bi pogrizu kar vidi.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?