Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 16.7.2006 20:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse je sicer možno, ampak jaz bi rekla, da je to psiha. Seveda, pa je to le moje mnenje in sklepam po sebi, saj sem imela nešteto nosečniških znakov, pa nisem bila noseča, ko pa mi je test pokazal dve čtrici, pa nisem imela niti enega. Lp, jjasna
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 16.7.2006 21:41:40
|
|
|
|
mika
|
Seveda je možno. Nama je uspelo v prvo. Na znake nisem bila pozorna, ker sem bila prepričana, da ne bom zanosila takoj. Na dan, ko bi morala dobiti M, sem padla v nezavest in je to bil moj prvi znak. Naslednji dan je test nosečnost potrdil.
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 16.7.2006 21:52:11
|
|
|
|
koala
|
Možno je vse. Ti pa svetujem, da se pomiriš in počakaš do dneva pričakovane menstruacije in naslednji dan napraviš test. Kar se pa zankov tiče sem jih jaz imela vsaj že 30 krat, pa še žal nisemnoseča. No kakor koli, ti želim, da se vse skupaj razplete tako kot želiš.
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 16.7.2006 21:55:00
|
|
|
|
Katja80
|
Obema hvala na iskrenem odgovoru. Možno da je psiha upam pa da je . Bom videla sigurno čez dober teden.
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 16.7.2006 21:55:48
|
|
|
|
dolgolaska
|
seveda je mogoče.Jaz sem si vedno želela,da bi rodila maja.Letos februarja sem nehala jesti kt,potem pa sva kr en dan v juniju,kateri sploh naj nebi bili plodnen,imela odnos brez zaščite...čez par dni mi je bilo slabo,smrdelo mi je meso ... in sem posumila da je to to... naj bi dobila od 6-8.7..pa je ni bilo,naredila sem test 10.7.pa je pokazal čist komaj vidno črtico...bila sem vesela,zmedena,presenečena in še vedno nisem vedla al je al ni.No včeraj sem ga ponovila in bilo je .... Otroček ne bo glih rojen maja.....ampak ne glede na to sem bila zelo vesela..in jokala in smejala sem se hkrati. Tako ,da upam da bo pri tebi tudi ! Naredi test in javi kaj bo!!!!!Držim pesti
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 16.7.2006 23:27:49
|
|
|
|
pot
|
Počakaj na izostanek M, naredi test in seveda poročaj. Možno, da je psiha, sploh, če je želja velika. Možno je tudi, da je .
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 17.7.2006 17:18:41
|
|
|
|
Katja80
|
Hvala za podporo, še nikoli v življenju mi ni noben nudil takšno podporo kot tukaj ve punce......res sem zelo vesela da sem se učlanila tukaj. Upam, da ni samo psiha in tudi čedalje bolj sumim da ni ker tudi danes ko sem bila v službi pod nenormalnim pritiskom, kot že dolgo ne, sem skoraj bruhala, kar se meni nikoli ne dogaja ker sem v takšni službi. Dolgolaska tebi pa čestitam in ti želim prelepih . DRŽITE PESTI....bom probala če bo kaj danes zvečer pokazalo.....čeprav je 1 teden prehitro da bi lahko ampak vseeno.
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 17.7.2006 19:17:56
|
|
|
|
Katja80
|
Evo mene sem naredila test z Baby check plus in je pokazalo . Sicer je še 1 teden do in ni bila močna ampak upam da nama je uspelo. Kaj pravite punce.....imam pa skoraj vse znake razen občutljivih joškic ???
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 17.7.2006 20:35:08
|
|
|
|
VITA74
|
ČESTITAM sedaj pa uživaj
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 17.7.2006 21:01:59
|
|
|
|
iwa
|
Ja sijajno, čestitam!Da boš bolj mirna čez kak dan ponovi test pa bo še bolj !Pa uživaj!
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 17.7.2006 23:50:15
|
|
|
|
pot
|
Čestitke!!! To poletje je pa res plodno. Saj imaš še en teden časa, da začnejo še bradavičke bolet. Za vikend si naredita še en test za zajtrk. Da bo res potrjeno. Uživaj.
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 18.7.2006 6:49:42
|
|
|
|
Katja80
|
HVALA PUNCE!!! Upam da sem res, test pa bom ponovila v ponedeljek ko naj bi dobila . Upam, da imajo tudi v Beogradu zanesljive teste Tudi vam želim da se vam to plodno poletje obrestuje!
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 18.7.2006 13:48:43
|
|
|
|
koala
|
Katja80 čestitam in ja imajo zanesljive teste!!! Uživaj v nosečnosti!!!!!!!!!
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 18.7.2006 13:52:21
|
|
|
|
mojca*
|
katja, seveda je možno, da je ratalo v prvo. tudi nama je v prvem poskusu. a si ti katja iz maribora? se mi zdi da te poznam...
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 19.7.2006 11:34:18
|
|
|
|
inja2
|
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 19.7.2006 12:19:29
|
|
|
|
casandra
|
ČESTITKE in lepih
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 19.7.2006 12:19:52
|
|
|
|
slumpo
|
vciraj sva si pisali. upam da ti je uspelo v prvo, danes zjutraj pa sva midva opazila da nama je ratal v drugo. tebi in vsem sreckam noseckam
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 28.7.2006 14:48:26
|
|
|
|
Katja80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca* katja, seveda je možno, da je ratalo v prvo. tudi nama je v prvem poskusu. a si ti katja iz maribora? se mi zdi da te poznam... Nisem iz maribora....iz celja sem.
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 28.7.2006 14:51:43
|
|
|
|
Katja80
|
Slumpo želim pa ti prelepih . Tudi jaz sem ponovila test v ponedeljek na dopustu in je bilo pa tudi mi že zamuja 4 dni. Hvala tudi vsem puncam za čestitke in podporo tukaj resnično ste zlate. En velik vsem tukaj.
|
|
|
|
RE: MI LAHKO KATERA POMAGA? 28.7.2006 15:21:53
|
|
|
|
tinkamiška
|
Katja, čestitam in ti želim, da bo test v ponedeljek še potrdil Jst sme tudi iz Celja Lp, Tinka
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?