|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MI LAHKO KATERA POMAGA?
16.7.2006 20:41:00   
Katja80
Ojla punce!
Pri temi zanositev sem na novo in sicer sma s fantom začela šele pred 2 tedni. Naletela sma tudi tako da sma uletela ovulacijo.
Kaj mi lahko katera pomaga?! Že en teden me boli trebuh in križ pa še vsake 3 ure sem lačna da kar iščem kaj bi vse zbasala v sebe. Ali je možno da nama je uspelo že v prvo user posted image user posted image user posted image Do naslednje user posted image še moram počakati kar dober teden ( okoli 24.7. ).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MI LAHKO KATERA POMAGA?
16.7.2006 20:43:34   
Anonimen
Vse je sicer možno, ampak jaz bi rekla, da je to psiha. Seveda, pa je to le moje mnenje in sklepam po sebi, saj sem imela nešteto nosečniških znakov, pa nisem bila noseča, ko pa mi je test pokazal dve čtrici, pa nisem imela niti enega.

Lp, jjasna

(odgovor članu Katja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2006 21:41:40   
mika
Seveda je možno. Nama je uspelo v prvo. Na znake nisem bila pozorna, ker sem bila prepričana, da ne bom zanosila takoj. Na dan, ko bi morala dobiti M, sem padla v nezavest in je to bil moj prvi znak. Naslednji dan je test nosečnost potrdil.

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2006 21:52:11   
koala
Možno je vse. Ti pa svetujem, da se pomiriš in počakaš do dneva pričakovane menstruacije in naslednji dan napraviš test.
Kar se pa zankov tiče sem jih jaz imela vsaj že 30 krat, pa še žal nisemnoseča.
No kakor koli, ti želim, da se vse skupaj razplete tako kot želiš.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2006 21:55:00   
Katja80
Obema hvala na iskrenem odgovoru. Možno da je psiha upam pa da je user posted image . Bom videla sigurno čez dober teden. 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2006 21:55:48   
dolgolaska
seveda je mogoče.Jaz sem si vedno želela,da bi rodila maja.Letos februarja sem nehala jesti kt,potem pa sva kr en dan v juniju,kateri sploh naj nebi bili plodnen,imela odnos brez zaščite...čez par dni mi je bilo slabo,smrdelo mi je meso ... in sem posumila da je to to...user posted image  naj bi dobila od 6-8.7..pa je ni bilo,naredila sem test 10.7.pa je pokazal čist komaj vidno črtico...bila sem vesela,zmedena,presenečena in še vedno nisem vedla al user posted image user posted image  je al ni.No včeraj sem ga ponovila in bilo jeuser posted image user posted image ....
Otroček ne bo glih rojen maja.....ampak ne glede na to sem bila zelo vesela..in jokala in smejala sem se hkrati.
Tako ,da upam da bo pri tebi tudi user posted image user posted image user posted image !
Naredi test in javi kaj bo!!!!!Držim pestiuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2006 23:27:49   
pot
Počakaj na izostanek M, naredi test in seveda poročaj.
Možno, da je psiha, sploh, če je želja velika. Možno je tudi, da je user posted image .

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2006 17:18:41   
Katja80
Hvala za podporo, še nikoli v življenju mi ni noben nudil takšno podporo kot tukaj ve punce......res sem zelo vesela da sem se učlanila tukaj. Upam, da ni samo psiha in tudi čedalje bolj sumim da ni ker tudi danes ko sem bila v službi pod nenormalnim pritiskom, kot že dolgo ne, sem skoraj bruhala, kar se meni nikoli ne dogaja ker sem v takšni službi.
Dolgolaska tebi pa čestitam in ti želim prelepih user posted image . DRŽITE PESTI....bom probala če bo kaj danes zvečer pokazalo.....čeprav je 1 teden prehitro da bi lahko ampak vseeno.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2006 19:17:56   
Katja80
Evo mene sem naredila test z Baby check plus in je pokazalo user posted image . Sicer je še 1 teden do user posted image in ni bila močna user posted image ampak upam da nama je uspelo. Kaj pravite punce.....imam pa skoraj vse znake razen občutljivih joškic user posted image ???

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2006 20:35:08   
VITA74
ČESTITAM user posted image  

sedaj pa uživaj user posted image

srečna

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2006 21:01:59   
iwa
Ja sijajno, čestitam!Da boš bolj mirna čez kak dan ponovi test pa bo še bolj user posted image user posted image !Pa uživaj!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2006 23:50:15   
pot
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image  To poletje je pa res plodno.
Saj imaš še en teden časa, da začnejo še bradavičke bolet. user posted image  Za vikend si naredita še en test za zajtrk. user posted image  Da bo res potrjeno. Uživaj.

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2006 6:49:42   
Katja80
user posted image user posted image user posted image HVALA PUNCE!!! Upam da sem res, test pa bom ponovila v ponedeljek ko naj bi dobila user posted image . Upam, da imajo tudi v Beogradu zanesljive teste  user posted image user posted image user posted image Tudi vam želim da se vam to plodno poletje obrestuje!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2006 13:48:43   
koala
Katja80 čestitam in ja imajo zanesljive teste!!!

Uživaj v nosečnosti!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2006 13:52:21   
mojca*
katja, seveda je možno, da je ratalo v prvo.
tudi nama je v prvem poskusu.

a si ti katja iz maribora? se mi zdi da te poznam...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.7.2006 11:34:18   
inja2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.7.2006 12:19:29   
casandra
user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image  in lepih user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.7.2006 12:19:52   
slumpo
vciraj sva si pisali.

upam da ti je uspelo v prvo, danes zjutraj pa sva midva opazila da nama je ratal v drugo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tebi in vsem sreckam noseckam

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.7.2006 14:48:26   
Katja80
IZVIRNO SPOROČILO: mojca*

katja, seveda je možno, da je ratalo v prvo.
tudi nama je v prvem poskusu.

a si ti katja iz maribora? se mi zdi da te poznam...

Nisem iz maribora....iz celja sem.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.7.2006 14:51:43   
Katja80
Slumpo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim pa ti prelepih user posted image . Tudi jaz sem ponovila test v ponedeljek na dopustu in je bilo user posted image pa tudi user posted image mi že zamuja 4 dni. user posted image
Hvala tudi vsem puncam za čestitke in podporo tukaj resnično ste zlate. En velik user posted image user posted image vsem tukaj.

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.7.2006 15:21:53   
tinkamiška
Katja, čestitam in ti želim, da bo test v ponedeljek še potrdiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sme tudi iz Celjauser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.7.2006 20:38:25   
Katja80
Tinkamiška, to je že bil ta ponedeljek ko je mimo in je bil takoj user posted image ampak vseeno hvala na želji. 

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?