Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MI ŠE KR PONOČ NE SPIMO 30.1.2007 9:06:13
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Samo izsiljevanje! Ko se zbudi mu povej, da je pač čas za spanje in naj zaspi. Na njegovo vztrajanje mu ne popusti. Pri dveh letih bo hitro dojel, da ni več zajebancije. Moja hči se vsake toliko izmisli in se ponoči zbudi, naj jo praskam po hrbtu. PA nekaj časa to počnem. In ko neham se ona zbudi in bi se držala za rokico. Pol pa jaz počasi popizdim in povem, da zdaj je pa konc, da me zebe v roko in da je čas za spanje. In ko vidi, da ni haska , zaspi in je mir.
|
|
RE: MI ŠE KR PONOČ NE SPIMO 30.1.2007 9:20:49
|
|
|
|
total
|
Mislim da nas je kr neki takih,ki otroci pr teh letih še ne spijo celo noč.Mi tudi ponoči še pijemo čaj,ampak pol takoj zaspi nazaj,se nič ne pogovarja,al pa neki izseljuje,sam se zbudi... in kaj čem??
|
|
RE: MI ŠE KR PONOČ NE SPIMO 30.1.2007 9:50:09
|
|
|
|
NIN@
|
Bor se ponoč zbuja itak kr z zaprtimi očmi, sploh ne pogleda pa kr neki muti in mumla al pa je žejen. Včasih se tud usede sam kr dol po parih sekundah pade, se mi zdi da on sploh ne ve da se prebuja. Ma res ne vem a ga nej dret pustim, al ka. Zakaj ne spi mirno ceu cajt se prematava pa odkriva....... Lp nin@
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2007 11:56:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?