|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MI ŠE KR PONOČ NE SPIMO
30.1.2007 8:58:08   
NIN@
Pa kaj je touser posted image dejte mi povedat če se je tud to vam dogajalo. Mi še kr ne prespimo nočiuser posted image
BO r je bil star 2 leti in še nikoli nikoli in res nikoli ni prespal noči v celem kosu!!!!! Nimam več idej kaj nej naredim, in dvomim da mi še sploh lahko kdo kaj pomaga. NO edin napredvali smo da ne pije več mlekja ponoč, pije pa še vedno vodo. Zgleda pa vse nekako takole: zaspi ob 19.30 in se prvič zbudi ponavadi ob 24.00 al pa tud ne....pol se pa začne ponavadi ob 02.00 žejen......pa spet 04.00 žejen pa dej mi pižamo dol pa še ob 05.00 ....No tak nekako men se kr zdi da je to na 5 min in sm že res živčna in po malem jezna na njega!!!!

Kaj nej nardim, a obstaja kak sirup za lahko noč ....pa baje da imajo homeopati neke čudežne zadeveuser posted image

Če ima kdo kakšno rešitev nej mi napišeuser posted image

lp
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MI ŠE KR PONOČ NE SPIMO
30.1.2007 9:06:13   
CUKRČEK
Samo izsiljevanje! Ko se zbudi mu povej, da je pač čas za spanje in naj zaspi. Na njegovo vztrajanje  mu ne popusti. Pri dveh letih bo hitro dojel, da ni več zajebancije.

Moja hči se vsake toliko izmisli in se ponoči zbudi, naj jo praskam po hrbtu. PA nekaj časa to počnem. In ko neham se ona zbudi in bi se držala za rokico. Pol pa jaz počasi popizdim in povem, da zdaj je pa konc, da me zebe v roko in da je čas za spanje. In ko vidi, da ni haska , zaspi in je mir.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2007 9:20:49   
total
Mislim da nas je kr neki takih,ki otroci pr teh letih še ne spijo celo noč.Mi tudi ponoči še pijemo čaj,ampak pol takoj zaspi nazaj,se nič ne pogovarja,al pa neki izseljuje,sam se zbudi...user posted image  in kaj čem??

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2007 9:50:09   
NIN@
Bor se ponoč zbuja itak kr z zaprtimi očmi, sploh ne pogleda pa kr neki muti in mumla al pa je žejen. Včasih se tud usede sam  kr dol po parih sekundah pade, se mi zdi da on sploh ne ve da se prebuja. Ma res ne vem a ga nej dret pustim, al ka. Zakaj ne spi mirno ceu cajt se prematava pa odkriva.......

Lp
nin@

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2007 13:05:55   
bombonček
Kot bi tole napisa jaz,me smo se danes ponoči zbujale na pol ure pa kaj naj jaz se še vedno tolažim,da enkrat bo prespala noč!Upam,da kmalu!Aja mi smo poskusili že vse tudi pustila sem jo da se dere pa je bilo še slabše!user posted image user posted image

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
1.2.2007 11:56:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bombonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?